Muhtar Adayı, Kazandığında mahalledeki dar gelirli ailelere 10 Bin TL destek verecek

TAKİP ET

Vali Mithat Bey Mahallesi Muhtar Adayı Ayten Toplaoğlu, kazandığında mahalledeki dar gelirli ailelere 10 Bin TL destek vereceğini açıkladı.

Van ili İpekyolu ilçesi Vali Mithat Bey Mahallesi Muhtar Adayı Ayten Toplaoğlu, ilk vaadini açıkladı. Mahallede bulunan dar gelirli ailelere kazandığında 10.000 lira nakdi destek vereceğini açıkladı.

Seçimlerin yaklaşması ile birlikte adaylar projelerini ve vaatlerini açıklamaya başladı. Geçmiş 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Van Gazetesi ve Van Haber hattına açıklamada bulunan Vali Mithat Bey Mahallesi Muhtar Adayı Ayten Toplaoğlu, dar gelirli ailelere 10 lira TL nakdi destek vereceğini vurguladı.

"VAN'DA BU MAHALLEDE BULUNAN DAR GELİRLİ AİLELERE 10 BİN TL DESTEK"

Topaloğlu, "Kadınlar her zaman hayatın içinde değer katanlardır.  Bu sebeple, bir kadın olarak, inanıyorum ki kadınlar, istedikleri takdirde her alanda başarı elde etmek için gereken güce sahiptirler. Kadınlar, toplumun temel taşlarıdır ve potansiyellerini gerçekleştirmeleri için desteklenmeli büyük önem taşır. Bu destek, eğitim, iş hayatı, sağlık ve diğer yaşam alanlarında kadınların güçlenmesine yardımcı olabilir. Ben de kendi mahallemde yaşayan dar gelirli tüm kadınlara, bugün özel olarak yapabileceğim en anlamlı katkı olarak 10.000 TL destek sözü veriyorum."

"KADINLAR ÖZELDİR, KADINLAR DESTEKLENMELİDİR"

Topaloğlu,"Bu destek, onların hayallerini gerçekleştirmelerine, yeteneklerini geliştirmelerine ve topluma daha güçlü bir şekilde katılmalarına yardımcı olacaktır. Bu şekilde, kadınların potansiyellerini tam olarak ortaya çıkarmalarına ve kendi yaşamlarını şekillendirmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyorum."

"BU SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ, ÇÖZÜM ODAKLI OLACAĞIZ"

Topaloğlu,"Bölgede sıkça karşılaşılan trafik sorunları, yolların bozuk olması, eksik çöp konteynerları ve yetersiz veya ulaşılamayan destekler gibi sorunlar gerçekten endişe verici. Bu tür zorluklarla karşı karşıya olan dar gelirli ailelerin, kendi ihtiyaçlarını karşılamak için uğraşırken karşılaştıkları ek zorluklar da cabası. Mahalle muhtar adayı olarak, bu sorunların farkındayım ve çözüm bulmaya kararlıyım. Dar gelirli ailelerin kapısına giderek, onların günlük yaşamlarını ve karşılaştıkları zorlukları daha iyi anlamak için empatiyle dinleyeceğim. Ardından, bu sorunlara yönelik etkili çözümler üretmek için işbirliği içinde çalışacağız. Hedefim, mahallemizin herkes için daha yaşanabilir bir yer haline gelmesine katkıda bulunmaktır. Mahallede ikamet eden vatandaşlarımız ve kadınlarla birlikte çözüm odaklı çalışacağız. Çözüm üreteceğiz."dedi.

OFLAS, "BİRLİKTE SORUNLARIMIZI ÇÖZECEĞİZ"

Vali Mithat Bey Mahallesi Muhtar Adayı 1. Sıra Aza Fetullah Oflas, "Mahallemizin birçok sorunu vardır. Bizlerde bu sorunu çözmek için bu yola girdik. Mahallemizde altyapı sorunu ve birçok sorun vardır. Bizlerde birlikte yola çıkarak, başarıyı elde edeceğimize inanıyoruz."dedi.

AKSU,"HER ZAMAN ADAYIMIZIN YAYINDAYIZ"

Vali Mithat Bey Mahallesi Muhtar Adayı 2. Sıra Azası Sezen Aksu, "Ayten Toplaoğlu'nu her zaman desteklerim. Çocukluk arkadaşım.her konuda destekler ve birlikte bu yolda başarıya gideceğimizi biliyorum."dedi.

Van Gazetesi - Özel 

Van - Van Gazetesi - Van Haber - Muhtar - vanhaber - Aday - Mahalle - vanhaber

Van Muhtar vanhaber