Van'da kayıp aranıyor - Gencecik adam ortalık yerde kayboldu

TAKİP ET

Van'ın İpekyolu ilçesi Seyit fehim Arvasi Mahallesinde sabah saatlerinde evinden çıktıktan sonra bir daha eve dönmeyen Fatih Sönmez'in Ağabeysi Emrullah Sönmez, yetkililerden ve görenlerden bu konu hakkında yardım istedi.

VANHABER - Sabah saatlerinde evden çıkıp, bir daha dönemeyen Fatih Sönmez'in Ağabeyi Emrullah Sönmez, Van Gazetesi'ne konuştu.

Verilen bilgilere göre; Emrullah Sönmez, "26 Eylül Cumartesi günü sabahı kardeşim Fatih Sönmez,  Van'ın İpekyolu ilçesi Seyit fehim Arvasi Mahallesinde evde kahvaltısını yapıp, saat 9 civarında evden çıktı. Gün içerisinde saat 3'te ve 6'da aradık telefonu kapalıydı. Üst üste tekrar aradık, yine ulaşamadık. Arkadaşlarını aradık, onlarda Fatih'le o gün hiç görüşmediklerini söylediler... Benimde içime kuşku düştü. Hemen, kalkıp otogara gittim. Bütün firmalara sordum. Metro firmasında gündüz saat 11'de Diyarbakır'a  bilet kestiğini söylediler... Bizde arkadaşlarını aradık. Haberimiz yok dediler... Ondan sonraki gün, Diyarbakır'a gittik. Oradaki otogara sorduk. Kamera kaydını izlettiler... Otobüsten tek başına inmiş ve ondan sonrasını bilmiyoruz. İki gün Diyarbakır'da aradık bulamadık.  Sonra hatırladık. Çarşamba günü İnternet bankacılığından En son İstanbul Bayram Paşa'da bir ATM'de para çekerken öğrendik."dedi. 

23 yaşında olan genç'ten uzun süredir haber alınamıyor. Van Gazetesi Haber hattına ulaşan kayıp gencin yakınları hüznünü paylaştı.

Edinilen bilgilere göre; Van'da ikamet etmekte olan 23 yaşındaki Fatih Sönmez , iddialara göre; Cumartesi günü saat: 9.22 sıralarında ikametinden ayrıldı. En Son ATM'den para çektiği  makbuzu ile ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Yakınlarının durumu emniyet güçlerine bildirdi. Uzun süredir haber alınamayan genç her yerde aranıyor.

Vanlı  Fatih Sönmez, İstanbul Bayrampaşa otogarında ATM'meden para çektiği görülürken kayıplara karıştığı ve gören duyan bilenlerin aşağıdaki numarayı Allah rızası için aramaları istendi.

Emrullah Sönmez: 0545 435 05 86
Savcı Sönmez: 0545 359 81 12

KAYNAK: VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER
 

van vanhaber van gazetesi kayıp fatih sönmez emrullah sönmez ipekyolu