Van'da kaza! Minibüs kazasının detayları ortaya çıktı – 2 gözaltı

TAKİP ET

Van Muradiye ilçesinde 41 kişinin canına kast eden mülteci aracı detayları çıktı.

Van Muradiye ilçesinde bulunan Yumaklı mahallesinde kaçak yollarla gecenin bir vaktinde gidildiği minibüs dengesini kaybederek kaza yaptı. 1 kişi yaralanırken 41 kişi ise yaralandı.

İşte o kazanın tam detayları…

Olay, Van Muradiye ilçesinde bulunan yumaklı mahallesinde meydana geldi. Göçmenleri taşıyan minibüs 23,30 sularında ani dengesini kaybetmesi sonucu 42 kişinin canını hiçe sayarak kaza yaptı.

Kaza esnasında 22 Afganistan, 20 Pakistan uyruklu toplam 42 kaçak göçmen yaralanırken, 1 göçmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada verilen bilgiler doğrultusunda, Jandarma ve Ambulanslar olay yerine gelerek, yaralıları ve hastaları Van, Muradiye ve Erciş ilçesindeki hastanelere sevk edildi.

Kaçak yolcu taşıyan 2 kişinin ise Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alındı. Organizatörlerin kimlikleri ise; H.D ve M.Y adlı şüpheliler olarak belirlendi.

Olay hakkında adli işlem başlatıldı.
 





ETİKOD

Van haber, van haberleri, van son dakika, van gazetesi, kaza haberleri, mülteci, van haza haberleri, son dakika kaza, van’da kaza olayları, van son dakika kaza, 42 kişi can pazarı,van kaçakçılık, kaçak, Muradiye, Erciş, van, 1 ölü, son dakika kaza haber, en son kaza haberleri, van kazaları,

VAN GAZETESİ – HABER MERKEZİ – 0544 409 0328
 

van haber van haberleri van son dakika van gazetesi kaza haberleri mülteci van haza haberleri son dakika kaza van’da kaza olayları van son dakika kaza 42 kişi can pazarı van kaçakçılık kaçak muradiye erciş van 1 ölü son dakika kaza haber en son kaza haber