VAN'DA KENAN ÖLMEZ KUYUMCULUK AÇILDI

TAKİP ET

Van ili İpekyolu ilçesinde Kenan Ölmez Kuyumculuk işletmesi yoğun katılım ile açılışı gerçekleşti.

Van'ın İpekyolu ilçesinde uzun yıllar esnaflık yapan Emrullah Ölmez yeni açılan iş yerleri hakkında bilgi aktardı.

Kenan Ölmez kuyumculuk işletme sahiplerinden biri olan Emrullah Ölmez'in Van Gazetesi Muhabiri Özlem Yacan ile yaptığı röportajda; uzun yıllar Van ilinde hizmet gördüklerini ve üçüncü şubesi hakkında bilgiler aktardı.

Kenan Ölmez kuyumculuk işletme sahiplerinden biri olan Emrullah Ölmez;"1975 Muş Bulanık'ta doğdum. Bu meslek, baba mesleğimiz. 1979 yılından beridir baba mesleğimizi devam ettirmeye çalışıyoruz.Bizim ilk kuyumculuk deneyimiz, Muş Bulanık’ta oldu. Daha sonra Van iline geldik. Şu an Van’da üçüncü şubemizi açtık. Memleketimize hayırlı bir iş yeri olacağını düşünüyoruz. Bu krizleri beraber aşacağımıza inanıyorum. Daha çok iş yerleri açacağız ki bu krizleri aşalım. Karamsar olmamak lazım ve memleketimiz daha güzel yerlere gelecektir. Cesaret etmemiz lazım. Yeni işlere yeni açılışlar olur ise; istihdam sağlamış oluruz. Bu memlekette daha fazla istihdam sağlamış oluruz. Gelen bütün misafirlere çok teşekkür ediyorum."dedi.

Faruk Ölmez;" Van ilinde birkaç kuyumcu şubemiz bulunmaktadır. Bunun devamında bir tane daha şubemizi bu tarafta açmaya karar verdik. Kuyumculuk sektöründe biz çok eskiyiz. 1985'ten beri sadece Van'da hizmet vermekteyiz. Ondan önce Muş Bulanık’ta hizmet veriyorduk. Bu sektörde büyümeye devam ediyoruz. Elimizden gelinceye kadar hizmet vereceğiz."dedi.

İşletme satış müdürü Mücahid  Ölmez;"1979 yılından bu yana dedemizin mesleğini sürdürmekteyiz. Ülkemize ve memleketimize yeni iş yerimiz hayırlı olsun. Bugün severlerimiz tarafından açılışımızı gerçekleştirdik. Gelen ve gelmeyen tüm yakınlarımıza teşekkür ederim."dedi.


Van Gazetesi - Özel haber, vanhaber











kenan ölmez vanhaber