Van'da kış ortasında 3 katlı evin elektriği kesildi

TAKİP ET

Van ili Edremit ilçesi Şabaniye mahallesinde babalarının adına olan 3 katlı evin elektriği kesildi. Detayları Van Haber Gazetesi'nde.

Van ili Edremit ilçesi Şabaniye mahallesi Dilaveroğlu Sokakta ikamet eden Osman Aksu'nun 05.02.2024 tarihinde herhangi bir tebliğ, mesaj ya da bildiri gelmediği halde Vepsaş tarafından elektriklerinin kesildiğini iddia etti.

Vepsaş'a gittiklerinde ise; Babasının adına kayıtlı olan elektrik aboneliğini Vepsaş tarafından kesildiğini ve gerekçe olarak abonelikleri kendi üzerlerine almaları gerektiği ifade ettiklerini iddia etti.

Osman Aksu'nun elektriği uzun uğraşlar sonrası açıldığı ve başkalarının bu sıkıntıyı yaşamaması için Van Gazetesi ve Van Haber Gazetesi'ne gelerek açıklamada bulundu.

"BUGÜNE KADAR FATURAMI AKSATMADIM"
Osman Aksu,"Bugün Vepsaş saat 8'de oturduğumuz 3 kardeşin konut elektriğini kesti. Siz de takdir ederseniz, Şubat'ın 5'idir. Bugün böyle bir şey olduğunda evde cihaza bağlı hastası olan, çocuğu olanların bu işten bir şekilde zarar görmektedir. Bununla ilgili gidip Vepsaş'a başvurduğumuzda 2002 yılında vefat eden babamın üzerinde sayaç kayıtlı olduğunu ve bu bundan dolayı kayıtların üzerimize çevrilmediğinden dolayı edildiğini bize söylediler. Oysa bu işin yolu 15 gün bir ay öncesinden bu konuta veya bize tebliğ gerekiyordu. Biz haliyle bu 5 saatlik zaman diliminde bir mağduriyet yaşadık ve bu mağduriyeti başka Vanlı hemşehrilerimiz de yaşamasın diye. Bu benim kendi beyanımdır. Gelip Van'ın yerel basınına röportaj vermeyi ve söylemeyi uygun buldum. Vepsaş sayaçları olan elektrik faturlarımızda bugüne kadar herhangi bir ödeme noktasına aksaklık yaşanmamıştır. Bilgilerinize teşekkür ederim."dedi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Van

Van elektrik van haber