Van'da kolonyalar tavan yaptı - Amca bu durumu oldukça öfkeli anlattı - Vanhaber

TAKİP ET

Van haber ve Van Gazetesi araştırmalarına göre; kolonya fiyatları Van'da fırladı. Van'da 2 liraya satılan kolonyadan esnaflarda şikayetçi.

Öncesinden uygun pazara sunulan kolonya ve temizlik ürünleri şimdi ise 3 kat fazla fiyata esnafa gidiyor ve haliyle esnafta kar mirajini bırakarak halka sattığını ifade eden kozmetik yeri, " Bu işletmeye 7 ay önce aynı ürün gelmesine rağmen ve o zaman geliş fiyatı en uygun olan kolonya şimdi ise kat kat yüksek bizlere veriliyor. Bizlerde haliyle yüksek vermek zorundayız. 2 liraya aldığım kolonya şimdi ise 10 ile 13 liraya arası alarak 15 liraya satıyorum." dedi.
 
Vatandaş, 'Allah aşkına kim suçlu?'
 
Vatandaşlar ise;" Bu bir soygundur. Bir olay olduğunda neden bu kadar yüksek satıyorlar. Bu durum hiç etik değil. Metil alkolünüz mü pahalı? Suyunuz mu pahalı? Esansınız mı pahalı? Sizlere soruyorum. Esnaf kendisini haklı çıkartır. Üretici kendisini haklı çıkartır. Peki bizler ne yapalım. Bu sıkıntılı süreçte Van halkına bu yapılır mı? 3 liraya ve en iyisini 5 liraya aldığımı şu an 10 ile15 liraya arasında alıyorum. Yetkililerimiz bu konuda bizlere bilgi verirse mutlu oluruz." dedi.
 
 
Van Gazetesi
Hikmetullah Yetkin
05444090328
 

vanda kolonyalar tavan yaptı van haber van gazetesi son dakika van kolonya fiyatları van kolonya fiyatları uçtu yaşlı amca sinirlendi 15 lira metil alkolünüz mü pahalı? metil alkolünüz suyunuz mu pahalı? esansınız mı pahalı? vatandaş allah aşkına kim suçl