Van'da konfor ve kalitenin adresi Pierre Cardin

TAKİP ET

Uzun yıllardır Yumurcak Oyuncak olarak hizmet veren Hakan Şevgin Pierre Cardin markasını Vanlılarla buluşturarak kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor.

Van’da uzun yıllardır Yumurcak Oyuncak olarak hizmet veren Hakan Şevgin Oyuncak kaleminin yanı sıra Yatak, Baza, Beşik, Bisiklet hizmeti vererek toptan ve perakende satış yapıyor.  Son yıllarda dünya markası Pierre Cardin Bebek Çocuk ve Genç Odası ürünlerini Van ve bölge insanının hizmetine sunan Şevgin genişleyen istihdam ağıyla büyüyerek bölgeye hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Özellikle dijital çağada ayak uyduran Şevgin Yumurcakoyuncak com internet adresi üzerinden alıcıların beğenisine sadece fotoğraf değil ürünlerle ilgili video içerikte ekliyor. 

VATANDAŞLARIMIZ ALDIKLARI ÜRÜNDEN MEMNUN KALIYORLAR
Gölge geneli yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Şevgin, 1994 yılından beri sektörle iç içe olduğunu söyledi. Şevgin, “28 yıllık bilgi ve birikimle Van’ın ilklerindeyiz. Çocuk alanında ürün yelpazemiz çok geniş, en önemli etken ürün yelpazesi, bebek mobilyası, bebek tekstili, çocuk oyuncakları, bebek oyuncakları, bisiklet, deniz malzemesinin yani sayamayacağım bir sürü çeşit ile yılardır bu sektörde hizmet ediyoruz. Pierre Cardin olarak kendi alanında tam profesyonel ürün yelpazesi, konfor ve kalite konusunda çok iyi, garanti konusuna gelirsek, satılan tüm ürünlerde garanti mevcuttur. Pierre Cardin ürünü alan vatandaşlarımız aldıkları üründen memnun kalıyorlar” dedi.  

ÖNCELİK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ 
Pandemi sürecinde kapanmak yerine ayakta durmayı başararak hiçbir personelin işine son verilmediğini ifade eden Şevgin, Pandemi de kısıtlamalar dışında kapalı olduğumuz gün olmadı, korona virüs salgınına rağmen hijyen kuralları kapsamında burada müşterilerimize hizmet vermeye devam ettik ve müşterilerimizde bu anlamda memnun kaldı. Şuan 25 çalışan arkadaşımız var, bu istihdam ağını ileri taşıyacağız. 28 yıllık geçmişimiz var, bu bizim için bir avantaj, biz fiyat anlamında, çeşit anlamında ve ilgi alaka anlamında müşteriye daha ne kadar iyi hizmet verebiliriz hesabı yapan bir firmayız, bu nedenle çalışmamamızın verimini aldık.  Van’da 3 mağazamız var, bu mağazalımızla Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’nun tamamına hizmet veriyoruz. 350 müşterimize ürün sevkiyatı yapıyoruz” diye konuştu. 

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİYLE YOLA DEVAM 

Toptan satışlarımızda fiyatlarımız müşterilerimize uygun fiyat avantajı sağlıyoruz diyen Şevgin, “Bizim yüklü alımlarımız yüklü satımlarımız olduğu için perakende mağazalarımıza bunun yansıması oluyor doğal olarak, perakendede ürün havzamız çok geniş olduğu için bütün herkesin tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyoruz. Burada müşteri memnuniyetin daha fazla alıyoruz, buda bizim için bir avantaj haline geliyor. Yıllardır Van’da yaşıyorum, başka bir ilde yatırım yapmak yerine kendi şehrimizde yapalım dedik. Halkımız içinde ne geliyorsa elimizden yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca sadece Van değil çevre ilerimizde Iğdır’da, Ağrı’da, Hakkâri’de, Bitlis’te, Tatvan’da, Yüksekova’da yaklaşık 12 ilde tercih edilen bir mağazayız. Bizim çeşit yelpazemiz onları cezbediyor, ihtiyaçlarını buradan karşılayabiliyorlar öyle bir avantajımızda var. Bunun yanı sıra e ticaret bir pazarımız var, e Pazar online pazarımız Türkiye ve dünya genelinde çok önemli sektör haline geldi. Bu anlamda bizde e satışta varız, internet satışını Doğu Anadolu’da ve ilimizde uygulamaya alan ilklerden biriyiz, sistemi iyi bir şekilde kullanıyoruz, e satış ekibimiz var. Yaklaşık 6 binin üzerinde e satışta ürünümüz var, biz bu e satışı ayrıca 2 kategoride yapıyoruz 1. Kategorimizden Türkiye’nin her yerinden toptan anlamında bizden ürün alabilecek bayilikler var. Çevrimiçi hesabımızdan bayilik oluşturarak kendi şifresi ile kendi özelini görerek ürün alma imkanları var” ifadelerini kullandı. 

İLKLERİN ADRESİ PİERRE CARDİN
E pazarda da etkin bir şekilde dünyanın her tarafına hizmet verdiklerini belirten Şevgin, “Ayrıca e pazarımız var perakende anlamında dünyada Türkiye de birçok ülkelere ürün gönderiyoruz. Satışımızda çok şükür çok iyi, bütün mağazaların genel çeşidinin tamamı e satışta da mevcut. yumurcakoyuncak com hesabından giriş yapanlar istedikleri konumda ulaşabilirler, çok rahat bir şekilde Türkiye’de yumurcakoyuncak com bayi girişi var. Bayi girişi olanlar bize iletişim numaralarımızdan ulaşıyor, biz onlara hesap açıyoruz, şifre oluşturuyoruz, portal açıyoruz, o portalde kendilerine özgün şiflerini kuruyorlar ondan sonra bizim sitede istedikleri gibi gezinebiliyorlar. Ürünü seçiyor sepete atıyor, totalını görüyor, ödeme butonunu tıklıyor, kart veya nakit nasıl almak istiyorsa oradan satış işlemini bitirebiliyor, bu toptan kanalı için ama perakende kanalında Pazar yerlerinde, kendi resmi sitemizde yine aynı şekilde bütün ürünleri görerek alışverişi yapabiliyor. Bu kapsamda Bir ilki daha gerçekleştiriyoruz, birçok ürünümüzün video hali ile ürünün kendi görselini çalışma şeklini, ürünün bütün özelliğini görerek satın alma imkanı da sağlıyoruz. Ürün alan vatandaşlarımız kargo sorunuyla karşılaşmıyor, Bizim kargolarla anlaşmamız var, ürün ulaştırma giderlerini kendimiz karşılıyoruz, müşteriler zaten alışverişi yaptığı zaman internet sitesinde iletişim adresini girdikleri zaman biz anlaşmalı kargolarla hemen sevkiyatını kendimiz yapıyoruz müşteriye yansıtmıyoruz” şeklinde konuştu.

Van Gazetesi , Van da çocuk odası , Van çocuk odaları , Van çocuk yatakları , Van haber

Pierre Cardin Bebek Çocuk ve Genç Odası Van Pierre Cardin Vanda çocuk odası Van çocuk yatakları Van Haber Hakan Şevgin