Van'da korona virüsten dolayı o mahallelere gitmek yasak

TAKİP ET

Van'ın hangi mahalleri karantinaya alındı?  Van'ın hangi sokakları kısıtlandı? Van'da son durum nedir? Van korona virüsü ne zaman atlatacak? Van'da vaka kaldı mı?

Van'da bazı mahalle ve caddelerin Korona Virüs tehlikesi taşıdıkları için giriş ve çıkışları yasaklandı. İşte o mahalleler böyle sıralandı.

Van Valiliğinden gelen yazılı açıklamada; "Şuanda karantina uygulanan yerleşim bölgeleri:

"Ülkemizde pandemi ile mücadele kapsamında alınan önlemler sonrası olumlu neticeler elde edilirken, normalleşme adımları da atılıyor. Ancak ilimizde özellikle izolasyon kuralları ve yasakların ihlal edilmesinden dolayı Covid-19 vakaları görülmektedir. Riskin farkında olarak tedbirlere sıkı sıkıya uymaya devam edelim. Sosyal mesafe, maske ve hijyene özen gösterelim.

Başkale İlçesi, Örmetaş, Albayrak, Ekecek, Gedikbaşı Mahallesi, İpekyolu İlçesi Ortanca Mahallesi, Özalp İlçesi, Eğribelen Mahallesi, Saray İlçesi, Keçikayası, Kazlıgöl Mahallesi, Edremit İlçesi, Eminpaşa Mahallesi’nde 5 ev, Gürpınar İlçesi, Taşdöndüren Mahallesi, Tuşba İlçesi, Gendelova, Kozluca, Yalınağaç Mahallesi."denildi.
 
Kaynak: Van Gazetesi
 

başkale İlçesi Örmetaş albayrak ekecek gedikbaşı mahallesi İpekyolu İlçesi ortanca mahallesi Özalp İlçesi eğribelen mahallesi saray İlçesi keçikayası kazlıgöl mahallesi edremit İlçesi eminpaşa mahallesi’nde 5 ev gürpınar İlçesi taşdöndüren mahallesi tuşba