VAN'DA KORONAVİRÜS SEMİNERİ DÜZENLENDİ

TAKİP ET

Van'da koronavirüs ile ilgili tedbirler alındığı gibi bu virüsle ilgili alınacak tedbirler hakkında seminerler verilmeye başlandı.


VAN GAZETESİ-VAN HABER

Van'da koronavirüs ile ilgili tedbirler alındığı gibi bu virüsle ilgili seminerler verilmeye başlandı. Van'ın saray ilçesinde öğretmenlere yönelik koronovirüs semineri düzenlendi. Öğretmen evi konferans salonunda düzenlenen seminerde Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Emrah Ceylan, katılan öğretmenlere gereken tedbirler hakkında bilgi verdi. Ardından  İlçe Milli Eğitim Müdürü Elfesiyar Duyar bazı açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, bu tür salgınların önlenmesine yönelik alınması gereken önlemlerin anlatıldığı seminerin faydalı olduğunu söyledi. Seminere, ilçede görevli tüm öğretmenlerin katıldığını belirten Duyar, dünya genelinde etkili olan koronavirüse karşı ilçedeki okullarda gereken önlemlerin alındığını aktardı.








VAN GAZETESİ

HABER: NURAY KAÇMAZ

vanda koronavİrÜs semİnerİ dÜzenlendİ van gazetesi van haber van haberleri van son dakika haberleri koronavirüs öğretmen seminer özalp saray halk sağlığı uzmanı dr. emrah ceylan İlçe milli eğitim müdürü elfesiyar duyar