Van'da koronavirüs şüphesiyle hastaneye gitti, beyini tıkandı ve doktorlar…

TAKİP ET

Van'ın en iyi hastanelerinden biri olan ve doktorlarıyla Van halkına aralıksız hizmet sunan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi bir ilke daha imza attı.

Van’da Koronavirüs şüphesiyle ani beyin damar tıkanıklığı nedeniyle felç geçiren hastayı uzmanlar tarafından beyin anjio ile ameliyatsız pıhtı temizleme işlemiyle hasta kurtarıldı.

Koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan bir vatandaşın ani beyin damar tıkanıklığı nedeniyle felç geçiren hastaya, beyin anjio ile ameliyatsız pıhtı temizleme (endovaskülertrombektomi) işlemi yapan, Doç. Dr. Aysel Milanlıoğlu,  Dr. Öğr. Ü.Hüseyin Akdeniz ve girişimsel radyoloji ekipleriyle müdahale edildi. Müdahale sonucu sonrası Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi başhekimi Yrd. Doç. Dr. Ümit Haluk İLİKLERDEN, doktorlara teşekkür mesajını sosyal medyada yayınladı.
 
İŞTE BAŞHEKİMİN MESAJI…

YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Ümit Haluk İLİKLERDEN, “Bölgemizin TEK inme(felç)ünitesinde COVİD-19 şüphesiyle ani beyin damar tıkanıklığı felç geçiren hastamıza beyin anjiyo ile ameliyatsız pıhtı temizleme (endovaskülertrombektomi)  işlemi yapan Doç. Dr. Aysel Milanlıoğlu  Dr.Öğr.Ü.Hüseyin Akdeniz ve girişimsel radyoloji  ekibimize teşekkürler.”dedi.
 

Van Gazetesi – Haber Hattı
Tıkladıkça Okutan Gazete
 
 
 

korona van Ümit haluk İlİklerden yyü doç. dr. aysel milanlıoğlu dr. Öğr. Ü.hüseyin akdeniz dursun odabaş tıp merkezi