Van'da koronavirüsü hakkında flaş açıklamayı Van Vali yardımcısı yaptı

TAKİP ET

Vanhaber - Son zamanlarda dünyayı sarsan koronavirüs olayı Van'ıda etkiledi. Bu konu üzerinde sağlık bakanlığının il valiliklerine göndermiş olduğu genelge ile Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Ticaret İl müdürlüğü, Defterdarlık ve Tuşba Belediyesi ekipleri kent genelinde harekete geçti.

Vanhaber - Son zamanlarda dünyayı sarsan koronavirüs olayı Van’ıda etkiledi. Bu konu üzerinde sağlık bakanlığının il valiliklerine göndermiş olduğu genelge ile Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Ticaret İl müdürlüğü, Defterdarlık ve Tuşba Belediyesi ekipleri kent genelinde harekete geçti. Bunun üzerine Van’da koronavirüsünün bulunmadığını ifade eden Vali yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz’ın katılımı ile memlekette fahiş fiyatları kontrol altına alındı.

 

Van’da, koronavirüs salgınından dolayı Vali yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz’ın da katıldığı denetimlerde maske, eldiven, ateş ölçer, koruyucu tulumlar, kolonyalar, dezenfektanlar, hijyen ürünleri ve teme gıda malzemelerinin fiyatları kontrol edildi.

Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Ticaret İl müdürlüğü, Defterdarlık ve Tuşba Belediyesi ekipleri kent genelinde, Koronavirüs nedeniyle eczane, medikal ve marketlerde denetim yaptı.

Yaz aylarına doğru virüsün etkisinin kaybolabileceğinin öngörüldüğünü belirten Yılmaz, “Bugün itibarıyla ilimizde tespit edilmiş herhangi bir vaka bulunmamaktadır. Ancak vatandaşlarımız çok zaruri olmadıkça da hastanelerimiz meşgul etmesinler. Kendi önlemlerini alsınlar” diye konuştu.

 

Vangazetesi  Özel Haber

Haber : Eyşan Yetkin

 

 

van’da koronavirüsü hakkında flaş açıklamayı van vali yardımcısı yaptı koronavirüs van valiliği van büyükşehir belediyesi ticaret İl müdürlüğü defterdarlık vanhaber van haberleri vangazetesi vanda korona virüsü denetim mesut ozan yılmaz