Van'da kredi kartı kullanımı arttı

TAKİP ET

Van ilinde kredi kartı kullanımı arttı ve vatandaşlar ise bu durumu Van haber gazetesi'nde değerlendirdi.

Van ilinde vatandaşlar, geçimlerini sağlamak için kredi kartı kullanımına başladı. Verilen asgari ücretin yetmediğini ve bu nedenle kredi kartı kullanımına ihtiyaç duyduklarını ifade eden vatandaş," Ben asgari ücret ile çalışıyorum. 2 çocuğum var ama geçim sağlamak için kredi kartı kullanmam gerekir."dedi.

Diğer vatandaş ise;" kredi kartını sadece asgari ücret ile geçinenler değil. Kamu kurumlarında yüksek maaş alanlarda kullanmaktadır. Kredi kartını doğru kullanılmadığında başımıza gelecek sıkıntıları tahmin ederek uygulamak gerekir. Van ilinde kredi kartı kullanımı arttı. Bunun bir çok sebepleri olabilir. Van Haber Gazetesi ekibinin kredi kartı kullanımı hakkında araştırma yapmaları bizleri mutlu etti. Konuşmama devam etmem gerekir ise; kredi kartı aslında acil durum butunu gibi bir şey. O anda yanınızda para olmaz ve siz onunla ödemelerinizi yaparsınız. Tabi cebimde para var. Ben her yerde ödeme yaparım düşüncesi olmasın. Çünkü dikkatli kullanılmadığında büyük faiz ve ödeme zorlukları ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Van ilinde kredi kartı kullanımı hakkında tek bir önerim var. O da paranız olmadığında elinizden geldikçe kredi kartı kullanımına dikkat edin."dedi.

Öğrenci," Kredi kartı kullanımı ülke genelinde yaygın hale geldi. Bu nedenle her ortamda kredi kartı ile hayatımıza devam ediyoruz. Kimseye mahçup olmamak için kredi kartına hemen sariliyoruz."dedi.

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber

Van Kredi Kartı Van Haber vanhaber