Van'da Kronikleşen alt yapı sorunları çözülüyor....

TAKİP ET

Van'ın bazı sokaklarında su ve kanalizasyon sorunlarının kronikleşmesini engellemeye çalışan Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ülker Cem KAPLAN tarafından yapılan açıklamada, bu tür sorunlu bölgelere zaman kaybedilmeden ileriye dönük projeler yapıldığı ve çalışmaların aralıksız sürdüğü ifade edildi.

Van haber , Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü Şehir merkezinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Van İpekyolu ilçesi Menekşe 3. Sokakta 450 Metre 300 mm Çapında yeni kanalizasyon şebeke hattı çalışması yapılarak Şerefiye mahallesinin atık su yoğunluğunu Timurpaşa sokak üzerinde bulunan 1000 mm’lik Kollektör Hattına aktardı. 

Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı İpekyolu İlçesi Uzun Sokakta kronikleşen ve yıllardır çözülemeyen sorunları yaptığı çalışmalarla çözdü. 

Yapılan bu çalışmalar neticesinde Uzun Sokaktaki kanalizasyon altyapı problemi de ortadan kalktı. 

Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı yetkilileri şehrin büyümesi ile birçok bölgenin alt yapı hatlarının taşıma kapasitelerinin üzerine çıktığını bu sebeple bazı bölgelerde atıksu hatlarında kronikleşen sorunlar meydana geldiği belirtildi. 

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ülker Cem KAPLAN tarafından yapılan açıklamada, bu tür sorunlu bölgelere zaman kaybedilmeden ileriye dönük projeler yapıldığı ve çalışmaların aralıksız sürdüğü ifade edildi.

VAN GAZETESİ -0544 409 0328
 

vaski̇ ülker cem kaplan van van haber van gazetesi