Van'da kültür sarayı yıkılacak mı? Bakan Van'ı gezdi

TAKİP ET

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz Van'a gelerek, önemli açıklamada bulundu.

Bakan Yavuz, programı kapsamında Vali Mehmet Emin Bilmez ve beraberindekilerle Emin Paşa Mahallesinde açılışa hazırlanan Fidanlık Parkına geçerek incelemelerde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, çeşitli programlara katılmak üzere Van’a geldi.

Parkı gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bakan Yavuz, planlanan projeler hakkında Vali Bilmez’den bilgi aldı.

Buradaki incelemelerin ardından Valiliğe geçen Bakan Yavuz, valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Mehmet Emin Bilmez’le makamında bir süre görüştü.
 
Valilik ziyareti ardından il kütüphanesi için düşünülen binayı da gezen Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, burada son çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Yavuz’u Van Ferit Melen Havalimanında Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, Van Müze Müdürü Erol Uslu ve bazı kurum amirleri karşıladı.

Van iline gelen bakan yardımcısı Van İpekyolu ilçesinde bulunan Kültür Sarayını gezdi. Kültür sarayı hakkında açıklamada bulunan bakanın yıkım olup olmayacağı hakkında detaylar ıleriki sürede açıklanacağı beklenilitiyor...

Kültür sarayında bulunan bir işletme sahibinin konuşmalarına göre:"Bakan buraya geldi. Büyük ihtimalle yıkılacağını düşünüyoruz. Arkadaşlar arasında yıkılacağı iddiaları açıkçası bizleri endişeli ediyor... Umarız yıkılır ve güzel bir yer yapılır. Çünkü; Van iline en güzel tiyatro merkezi yakışır"dedi.

Van Gazetesi Haber

kültür bakan van saray yavuz