VAN'DA MAĞAZA SAHİBİNDEN ÇALIŞANLARINA UNUTULMAYACAK JEST

TAKİP ET

 Van'ın köklü gruplarından ATILIM Grup başkanı BAHATTİN POLATER, mağaza müdürleri ve çalışanları ile bir araya gelerek yıllık değerlendirmede bulundu.

Her yıl düzenlenen toplantıda motivasyon yemeğinin yenmesinin ardından çeşitli hususlarda başarı elde eden çalışanlara altın armağan edildi.



Yönetim kurulu Başkanı POLATER; ”2002 yılından beri senelik periyotlarla tanzim ettiğimiz toplantılarımızda başarılar yakalayan personellerimizi maddi-manevi sembollerle ödüllendiriyoruz. Bunun yanında ekseriyetle geçmişe yönelik değerlendirmeler yapıp bulunduğumuz durumu gözden geçirerek tüm bunların ışığında geleceğe dair stratejilerimizi belirliyoruz.” dedi.



Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni hedef pazar olarak belirleyen ATILIM Grup yönetim kurulu başkanı POLATER; ”Toplantımızda yeni açılan mağazalarımıza dair detaylara da değinip yeni logomuzu ve sloganımızı da belirledik.” diye de ekledi. POLATER, ayrıca bu zorlu pandemi sürecinde 55 kişilik istihdam sağlayıp çalışanlarının ve ailelerinin yanında olup onlara destek olduğunun altını çizdi.


Van Gazetesi – Özel haber – 0544 409 0328


 

bahattin polater van atılım grup van atılım atılım ticaret