Van'da merak edilen o yarışma sonuçları

TAKİP ET

Van'ın Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kadrajımdan Edremit Fotoğraf Yarışması' sona erdi.

Van Edremit Belediyesi tarafından 25 Ekim - 6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Kadrajımdan Edremit Fotoğraf Yarışması' sona erdi. Bu etkinlik, Edremit'in doğal güzelliklerini, mevsimsel bir perspektiften tüm ülkeye tanıtarak Van'ın turizm potansiyeline katkıda bulunmayı amaçlamıştı. Yarışmaya onlarca yarışmacı katıldı ve jüri üyeleri birbirinden güzel fotoğrafları seçmek için ince eleyip sık dokudular.

Jüri üyeleri Ali İhsan Öztürk, Aslı Erciyes Tosun, Murat Doğan, Murat Cacim, Musa Talaşlı, Nadir Buçan, Savaş Onur Şen ve Özkan Bilgin'in yer aldığı yarışmada dereceye giren isimler de belli oldu. Mehmet Reşit Öner birinci, Faysal Kanber ikinci, Burak Demir üçüncü, Rıdvan Süslü mansiyon, Emrullah Keleş dron özel ödülünü kazandı. Ayrıca, Fatih Karagülle Instagram özel ödülüne layık görüldü.

Yarışmada 40 fotoğraf sergilenmeye hak kazanırken, ödüller ilerleyen günlerde sahiplerine teslim edilecek. Tek kategoride yapılan yarışmada birinciye 20 bin TL, ikinciye 15 bin TL ve üçüncüye 10 bin TL ödül verilecek. Mansiyon ödülü ise 5 bin TL olarak belirlendi. Ayrıca, sergilenmeye layık görülen 40 fotoğrafa da 500’er TL, dron özel ödülüne 5 bin TL ve belediye Instagram özel ödülüne de 3 bin TL ödül verileceği açıklandı.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, düzenlenen yarışmanın Edremit'in tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, jüri üyeleri ve yarışmacılara teşekkür etti. Başkan Say, "Bu tür etkinlikler şehrin güzelliklerini daha fazla tanıtma ve keşfetme fırsatı sunuyor. Yarışmacılarımıza ve jüri üyelerimize emekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van Edremit vanhaber Fotoğraf