Van'da Mevcut Belediye Başkanlarına Adaylık Verilir mi?

TAKİP ET

Van ilinde yerel seçimlerin gelmesiyle birlikte aday adaylık çalışmaları başladı. Bununla birlikte mevcut belediye başkanları aday olunur mu?

Van ilinde yerel belediye seçim dönemi başladı. Mevcut belediye başkanları aday adaylık çalışmalarına başladı. Ancak, şu an için her birinin tekrar aday olup olmayacakları net bir şekilde belirlenmemiştir.

Adaylık süreci ve kararlar genellikle zaman içinde şekillenir. Van Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ve Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas'ın aday olup olmayacaklarına dair kesin bilgiler zaman içinde ortaya çıkacaktır. Bu süreçte yerel medyayı ve resmi duyuruları takip etmek, güncel bilgilere ulaşmak için faydalı olacaktır.

Van Haber Gazetesi’nin araştırmalarında kulislerde mevcut adaylardan aday olunacak duyumlar olduğunu belirtti.

İddiaya göre; Van ilinde hizmet eden belediye başkanlarından tekrar aday gösterilme ihtimalleri söz konusu olduğu söylentileri yer almaya devam ediyor…

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber
 

Van van haber belediye