Van'da mini 5 yıldızlı Hotel,'Crtstall Hotel'

TAKİP ET

Van Crystall Hotel işletme müdürü Mustafa Çelebi, Van'ın en iyi otellerinden biri olan Crystall Otel hakkında misafirlerine çağrıda bulundu. 

VanHaber ! Crystall Hotel işletme müdürü Mustafa Çelebi; “Crystall otel 2018 yılında açılmış, yeni ve çok donanımlı bir oteldir. Verdiğimiz faaliyetler ve hizmetlerden dolayı, müşterilerin gözünde yani yerli ve yabancı müşterilerin gözünde mini beş yıldızlı bir oteldir. Otelimizde toplamda on dokuz oda mevcuttur. Sekiz double oda, dört travel oda, dört single oda, yedi tane suit oda ve dört tane de family odamız mevcuttur. 

Odalarımız klimalı, mini barlar, çay ve kahve ikramı var. Bir de ücretsiz olarak 7/24 çay kahve ikramımız var. Kişiye özel odalarımız var. Özel banyo ve lavaboları mevcuttur. Yiyecek içecek departmanımızda restoranımızda barımız mevcuttur. Müşterilerimiz dilediği saatlerde orada dinlenip bir şeyler içebilir. Oyun olaraktan müşterilerimizin sıkılmayacağı gününü iyi değerlendirebileceği alanlarımız da mevcuttur. 

Otelimize ait bir otoparkımız var. Misafirlerimiz geldiği gibi bellboy arkadaşımız tarafından dışardan karşılanır ve eşyalarıyla beraber resepsiyona kadar gelinir. Girişi yapıldıktan sonra bellboy arkadaşımız misafirimizi odasına çıkarır, oda hakkında bilgi verir ve tekrar geri döner.” Dedi.

“VAN’DA THAİ MASAJI”

Mustafa Çelebi; “Alakart bir restoranımız mevcuttur. Aktif olarak hizmet veriyoruz. Fastfood yiyeceklerimiz ve belirli saatlerde de sıcak ürünlerimiz çıkıyor. Kahvaltımız oda fiyatına dâhildir. Ekstra bir ödeme yapılmıyor. Lobimizde misafirlerimiz 7/24 oturabilir, dinlenebilir, içeceklerini de içebilir ve gündemi de takip edebilir. Turizm Kültür Bakanlığı’na bağlı olduğumuz için otellerde genelde net bir oda fiyatı bulunmaz.

Tabii şirket fiyatlarımız biraz daha indirimlidir. Gelen müşterilerimize sürekli indirim imkânı sağlıyoruz. Otelimize giriş yapan tüm misafirleri evimize gelmiş misafir olarak görüyor ve kabul ediyoruz. Kendilerini evlerindeymiş gibi rahat hissetmelerini istiyoruz. Otelimizi evleri gibi görüyorlar. Hijyen bakımında ön plandayız. Kaliteli bir oteliz. 

Otelimizde spa ve hamam departmanımızda mevcuttur. Personellerimizin hepsi deneyimli personellerdir. İkisi yerli iki yabancı olmak üzere dört personelimiz var. Spa ’da Endonezya masajı birde Tayland’da yapılan Thai masajı yapan personelimiz var. Türk personellerimizde klasik ve mix masajlar yapıyorlar. Crystall otelin hijyenik ve kaliteli bir otel olduğunu sürekli müşterilerimizde duyuyoruz. Sosyal medyadan aldığımız mesajlardan da bunları çok iyi anlayabiliyoruz. Tüm misafirlerimizi otelimize bekliyoruz.”dedi. 

Otelimizin adresi; Şerefiye Mahallesi Ordu caddesi eski TEDAŞ vezneleri yanı no:9 Van/ İpekyolu

Van Gazetesi Haber
 



























Crystall Hotel vanhaber van otel