Van'da miting yaptı, Önce 100 kişi katıldı, Sonra 100 binler izledi

TAKİP ET

Van Milletvekili Adayı İdris Ahi'nin Beşyol Mitingi sonrası önce 100 kişi katıldı sonra 100 binler izledi.

Van ilinde birçok bağımsız milletvekili adayının cesaret edemediği seçim mitingine Van Bağımsız Milletvekili adayı İdris Ahi, gündeme damga vurdu.

Van İpekyolu ilçesi Beşyol meydanında 14.30’da miting düzenleyen Van Bağımsız Milletvekili adayı İdris Ahi, “Ben buranın yerli patatesiyim. Yerli patates varken, niye yabancılar gelsin.”dedi.

Van bağımsız milletvekili adayı olan İdris Ahi, 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel seçimi öncesi Beşyol Meydanı'nda miting düzenledi.

Emlak ve birçok sektörde işlerini yürüten Van Milletvekili Bağımsız Adayı İdris Ahi, tarlalarını satarak ve birçok yerden borç alarak yılmadan 4 dönemdir aday olmaya devam ediyor… 

Van ili Beşyol meydanında birçok milletvekili adayının cesaret edemediği ve açıklama yapamadığı alanda tek başına tüm işleri yaparak halka seslendi. İlk 100 kişinin katılımı ve daha sonra “Ben buralıyım. Ben sizler için milletvekili adayı oldum. Bir kerede bana oy verin.”demesiyle birlikte 1000’lerce kişiyi alana doldurmayı başardı. Ara ara güvenlik şeridinin ardında kalanlara ise;”Korkmayın! Ben buradayım. Ben sizlere zarar vermem. Buranın yerli patatesiyim.”diyerek halkı miting alanına davet etti.

Kelimelerin bile yetersiz kaldığı ve hüzünlü anlar yaşanan mitingde sloganlar yükselerek, Van bağımsız milletvekili adayına destek çağrıları atıldı.

Milletvekili Adayı İdris Ahi: “Benim Van için aslında 65 projem vardı. Ancak, mitingime katılım az olunca bunları açıklamayacağım.”dedi.

Miting sonrasında sosyal medyalarda paylaşılan Van Milletvekili Adayı İdris Ahi’nin konuşmalarını 100 binler izledi.

Van Gazetesi – Özel Haber – Vanhaber - 
 

İdiris Ahi Van vanhaber