Van'da Mobilya sektörü, pandemi sürecine meydan okudu

TAKİP ET

2016'dan bu yana atılım grup bünyesinde görevini sürdüren Atılım Bellona'nın mağaza sorumlusu Cihan Emek, mağazaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Vanhaber, Vangazetesi | 2016'dan bu yana atılım grup bünyesinde görevini sürdüren Atılım Bellona'nın mağaza sorumlusu Cihan Emek, mağazaları hakkında bilgilendirme yaptı.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 03 28

Sadece Van halkına değil tüm Türkiye'ye hizmet veren bu mağazanın bünyesinde çok şey barındırdığını dile getiren Cihan Emek, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

"Atılım grup içerisinde Atılım Bellona mağazası olarak, ayın belirli günlerinde özel kampanyalı ürünler belirleyip piyasa fiyatlarının altında satışa sunmaktayız. Her zaman olduğu gibi bu ayda  bir çalışmamız oldu. Mağazamıza uğrayıp bizi ziyaret eden müşterilerimize  bu konuda gerekli bilgilendirmeyi  yapabiliriz.

Bu pandemi dönemindeki gerek maddi güçlükler gerekse bir takım kısıtlamalar yüzünde düğünlerin yapılamamış olması vatandaşlarımızı birtakım sıkıntılara sokmuştur. Bu noktada Van halkına biraz destek olabilmek adına, atılım grup olarak daha uygun fiyatlarla kaliteyi hizmetinize sunmaya çalışıyoruz.  Burada bizim temel amacımız, hem kaliteyi hem de güveni en uç noktalarda milletin hizmetine sunmak.

Atılım Bellona olarak  Van'da ciddi kapasitede hizmet sunuyoruz. Mağazamız içerisinde hemen hemen her bütçeye, her kesime hitap edecek düzeyde ürünlerimiz yer alıyor. Oturma gruplarımız, genç ve bebek odası ürünleri, yatak odalarımızdan tutunda ev de ihtiyaç duyabileceğiniz aksesuarlara kadar mevcuttur. Bunların yanında Gümüş suyu halılarla zarafeti ayaklarınızın altına seriyoruz.

Mağazamıza gelen  bir müşteri bir evde ihtiyaç duyabileceği ne varsa bünyemizde temin edebilir. Bu mağazamız mobilya, ev tekstili ürünleri olmakla beraber bunun haricinde Van'da Atılım Grup çatısı altında altı tane mağazamız daha var. Bu mağazalarımızda elektronik, beyaz eşya, genç ve bebek ürünleri,  yatak ürünleri kısaca evinizde,iş yerinizde ihtiyaç duyabileceğiniz  her türlü ürünü bizlerden rahatlıkla temin edebilirsiniz.

İnsanların mağaza mağaza sokak sokak dolaşmasına ihtiyaç olmadığını düşünerek, beyaz eşyadan tutun herhangi bir ev eşyasına kadar her şeyi tek bir çatı altında toplayıp tek bir ödeme kanalıyla gerçekleştirip, evinizde rahatça oturup ürünlerimizin keyfini çıkartabilirsiniz. Kalitenin hizmetin ve satış sonrası hizmetin keyfini atılım grup ile bulabilirsiniz.

Bellona mağazalarımızda, yataklarımıza on yıl  ve bazalarımıza beş yıl olmak üzere ciddi anlamda garanti süresi vermiş oluyoruz. Bununla beraber tüm ürünlerimiz iki yıl resmi garantisi olmakla birlikte on yıl boyunca parça temin etme garantisi veriyoruz.

Müşterilerimize satış sonrası sunduğumuz hizmette tabi ki profesyonellik anlamında resmi  evraklarımız oluyor fakat müşterilerimizin satış sonrası bizden istediği hizmet karşılığında biz herhangi bir belge herhangi bir evrak talep etmeksizin müşterilerimizin sözlü beyanı karşılığında direk servis ekibimizi evlerine yönlendiriyoruz. Profesyonel bir şekilde ne gerekiyorsa yardımcı oluyoruz.

Van'daki yedi tane mağazamızın hemen hemen hepsinde tüm ürünlerde peşin fiyatına vadesiz, senetsiz, kefilsiz, şartsız şahsın adına başvuru yapıldığında on iki aya kadar taksitlendirme  yapabiliyoruz. Müşterinin isteğine göre otuz aya kadar da vade seçeneklerimiz mevcut olabiliyor." diyen Emek, yeni evlenecek çiftlere seslenerek mobilya ve eşyalarını almadan önce Van'daki kalitenin adresi olan Atılım grup mağazalarına uğramadan karar verilmemesi gerektiğini söyleyerek kalitede olan farklarını görmeleri için tavsiyede bulundu.

 
VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 2020
Haber: Sevda Yetkin
Röportaj kayı: Hikmetullah Yetkin
Görüntü kayıt: Van Gazetesi
Haber tasarım: Salih Yetkin
Sosyal medya paylaşım: Eyşan Yetkin
 


























vanhaber vangazetesi cihan emek atılım atılım grup atılım ticaret van atılım van bellona van bellona adresi bellona şubesi bellona mağazası evli mağaza van haber son dakika güncel