VAN'DA ÖĞRETMENİN YAPTIĞI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

TAKİP ET

Van'ın Tuşba ilçesinde 10 yıldır görev yapan Hulisi Çakır'ın yaptığı paylaşım tüm Türkiye'nin gündemi oldu. Tüm Türkiye'ye bulaşan bu video kısa sürede 50 şehirdeki 140 okula yayıldı.


VAN GAZETESİ - VAN HABERVan'ın Tuşba ilçesindeki Akköprü Ortaokulunda  9 ay önce duvara astığı "Gülümsemek Bulaşıcıdır" yazısıyla gündem olan  Van'da 10 yıldır öğretmenlik görevini yapan Hulisi Çakır yazdığı ve paylaştığı bu çalışmayla tüm Türkiye'ye ses oldu. Türkiye'ye bir ses olan bir diğer isim  Gaziantep'te görev yapan müzik öğretmeni Çağatay Gürbüz ise yapılan paylaşımdan etkilenerek bir beste hazırladı. Türkiyenin birçok ilinden izlenen bu görüntü tüm öğretmenlerin desteğine yer verildi. Gülümse Çocuk çalışmasıyla Türkiye'nin dört bir yanına ulaşan videoya bir destek de Düzce Şükran Öney Anaokulu oldu. Şükran Öney Anaokulu öğrencileri videoyu besteleyerek seslendirdiler. Bir diğer detsek ise Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan geldi. Bakan Selçuk:  "Eğitimde, okullarda, sınıflarda, evlerde, çocuklarla iletişim kurduğumuz, göz göze geldiğimiz her yerde güler yüz bekliyoruz. Bakanlık olarak talimatımızdır" sözleriyle destek verdi. Van'dan tüm Türkiye'ye bulaşan bu video kısa sürede 50 şehirdeki 140 okula yayıldı. 






VAN GAZETESİHaber: Sevda Yetkin
Montaj: Nuray Kaçmaz
Fotoğraf: Tahir Çiçek

van gazetesi van haber vanda ÖĞretmenİn yaptiĞi bÜyÜk yanki uyandirdi tuşba ilçesi akköprü ortaokulu gülümsemek bulaşıcıdır gazİantep hulisi Çakır çağatay gürbüz düzce Şükran Öney anaokulu milli eğitim bakanı ziya selçuk türkiye