Van'da operasyonun ardı kesilmedi, 19 şahıs tutuklandı

TAKİP ET

Van ilinde Çeşitli suçlardan ARANAN ve toplam 60 yıl hapis cezası bulunan 29 şahıs yakalanmış, 19 şahıs adli makamlarca tutuklandı.

Van Haber, Van il emniyet müdürlüğünden gelen bilgilere göre”Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, ilimiz genelinde kamu düzenin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında “Hırsızlık" yapan ve aranan şahıs şahısların yakalanmasına yönelik olarak Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Görevlilerimizce; 04 Ekim – 10 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde;

 - Çeşitli suçlardan ARANAN ve toplam 60 yıl hapis cezası bulunan 29 şahıs yakalanmış, 19 şahıs adli makamlarca TUTUKLANMIŞTIR.

Hırsızlık suçu olduğu tespit edilen;

- 1 adet otomobil, 6 bin 545 TL nakit para, 1 adet külçe altın görünümlü çakmak, 2 adet bisiklet, 1 adet kol saati ele geçirilmiştir. Bu yakalamalara ilişkin 6 şüpheli hakkında gerekli yasal işlem yapılmış, 2 şahıs adli makamlarca TUTUKLANMIŞTIR. 

Ele geçen malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir.

6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Olaylarında; - 1 adet tabanca, 1 adet bıçak, 10 adet dolu fişek ele geçirilmiştir.

 

Motosikletli Yunus Timleri Tarafından; - 2 aranan şahıs yakalanmış, 9 yoklama kaçağı şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış, 18,78 gram Esrar, 1,50 gram Eroin ve 10,41 gram Metamfetamin ele geçirilmiştir.”denildi.

 

Van Gazetesi

van operasyon van emniyet van haber hırsız