Van'da Otomobil ile Minibüs Çarpıştı - 5 Yaralı

TAKİP ET

Van'ın Çatak-Gürpınar yol ayrımında otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Van'ın Çatak-Gürpınar yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Kazada, 65 AP 626 plakalı Mazda marka otomobil ile Ford Transit marka minibüsün karıştığı belirtildi. Yaralılar, hızla müdahale edilerek Van'daki hastanelere sevk edildi.

Olay bugün, Van'ın Çatak-Gürpınar yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Kaza, henüz sürücülerinin ismi öğrenilemeyen ve 65 AP 626 plakalı Mazda marka otomobil ile Ford Transit marka minibüs arasında gerçekleşti.

Kazanın detaylarına göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle otomobil ile minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar büyük hasar gördü ve içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hemen Van'daki yakın hastanelere sevk edildi.

Kaza sonucunda yaralanan kişilerin sağlık durumları hakkında net bir bilgi henüz verilmedi. Ancak, yetkililerin müdahalede bulunduğu ve tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Kazayla ilgili olarak polis ekipleri de inceleme başlattı ve kesin nedeni belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu talihsiz kaza, Van'ın Çatak-Gürpınar yol ayrımında meydana geldi ve otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 5 kişinin yaralandığı belirtildi. Yetkililer, sürücülerin kimliklerini tespit etmek ve kaza nedenini aydınlatmak için gerekli çalışmaları yürütmektedir. Olayla ilgili daha fazla bilginin ilerleyen süreçte açıklanması beklenmektedir.
 

Fotoğraf: Serhat News 

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber

 

Van Kaza trafik vanhaber