Van'da Park Sorunu Çözülmemiş Durumda Halktan Tepki

TAKİP ET

Van ilinde park alanının olmaması ve bu konuda taksicilerin sorun yaşadığını ifade eden taksi sürücüleri ve halk yetkililere seslendi.

Van ili İpekyolu ilçesinde faaliyet gösteren taksici, Van şehrinin en büyük sorunlarından birinin park etme sorunu olduğunu dile getirildi. Taksici Hasan Sönmez, bu sorunun özellikle şehir genelinde yaygın olduğunu ve bu konuda belediyenin acil önlem alması gerektiğini vurguladı.

 

“İLGİLİ MAKAMLARA KAÇ DEFA BİLDİRDİK”
Taksici Hasan Sönmez:

"Van’ın en büyük sorunu park etme sorunudur. Van’ın neredeyse hiçbir yerinde park yeri yok, bunların hepsi park sorunudur. Bu belediyenin görevi, en birinci sorun park yeridir. Şikayette bulunduk, ancak maalesef cevap alamadık. İran’dan gelen minibüsler mesela, onları bir yere park etmesi gerekiyor, ancak park edilecek yerler yok. Bunların hepsi belediyenin elinde, bir yerlerin yapılması gerekiyor. Hepsi bu sorunların olduğunu biliyorlar, hepsi de görüyorlar. Bu sorunları biz ilgili makamlara kaç defa bildirdik."dedi.

VAN GAZETESİ (ÖZEL) – ROJDA & GÜL DUMAN - EYŞAN YETKİN
“ARAÇ ALANLARINA ÇÖZÜM BULUNMALI”

Halk Emrah Baran:
“Van ilinde en büyük sorunlardan biri ise; park sorunudur. Cumhuriyet caddesi, Maraş caddesi, İskele caddesi ve ara sokaklarda bulunan bazı yerlerde park sorununu görmekteyiz. Taksi kardeşlerimiz tek değil, normal araçlarında bu durumdan sıkıntı çekiyor. Bizlerde bu konuda mustaribiz. Buradan yetkili birimlere seslenmek istiyorum. Araçların dur kalk yapacakları alanların daha geniş alanlara yayılması ve Van ilinde caddeyi meşgul eden, park eden kaldırılmasını talep ediyoruz.”dedi.
Van İpekyolu ilçesindeki taksici Hasan Sönmez, Van şehrindeki park sorununa dikkat çekerek, belediyenin bu sorunun üstesinden gelmesi gerektiğini vurguladı. Park sorunu, şehirdeki sakinler ve işletmeler için ciddi bir zorluk oluşturuyor ve çözüm bulunması için acil adımlar atılması gerektiğini ilgili makamların bu konuya dikkat etmesini ve çözüm arayışına girmesini dile getirdi.

Van Gazetesi – Van Haber – vanhaber 

Van van haber vanhaber Halk taksici Hasan Sönmez