Van'da pastahanede sağlık çalışanlarına özel indirim!

TAKİP ET

Uzun yıllardır Van'da verdiği hizmetle vatandaşların damak tadını değiştiren Funda Pastahaneleri geçmişten geleceğe değişmeyen lezzetli tadın tek adresi olmaya devam ediyor.

Van’da 6 şubesiyle vatandaşlara hizmet veren Funda Pastahaneleri yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Edremit Tuşba ve İpekyolu ilçelerindeki 250 okulda 10 binin üzerinde öğretmene, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere özel indirim kampanyası düzenleyerek pasta ikramında bulunan pastahane işletmesi bu günde sağlık çalışanlarına yüzde 15 indirim yaparak yeni bir çalışmaya daha imza attı. 


Sağlık çalışanlarının öneminden söz eden Funda Pastahaneleri sahibi Ahmet Çetiz, “Van’da görev yapan sağlık çalışanlarımız için Funda Pastahaneleri olarak yüze 15 indirim kampanyası başlattık. Pasta hanelerimizden alıveriş yapan sağlık çalışanlarımız aldıkları her ürünü yüzde 15 indirimle alacak. Sağlık çalışanlarımıza çok önem veren değer veren bir kuruluşuz, geçtiğimiz yıllarda da bu değeri göstermek adına Pandeminin yoğun olduğu ve sağlık çalışanlarımızın gece gündüz durmadan çalıştığı süreçte pasta ikramında bulunduk. Kendi imalathanemizde hijyenik bir ortam, alanında uzmanlaşmış ustalarımızın dokunuşuyla hazırlanan pastalarımızı hastanelerimize götürerek sağlık çalışanlarımızı mutlu ermek için çalıştık. Bu günde yine sağlık çalışanlarımıza özel yüzde 15 indirim kampanyası başlattık. Van’da görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızı funda pasta hanelerine bekleriz” dedi.

Funda Pastahane Van