VAN'DA PENGUENLER GİBİ YÜRÜYORUZ | vanhaber vangazetesi

TAKİP ET

Van Haber - Van Gazetesi | Van'da kaldırımda kayan, düşen ve kara saplanan vatandaşların bu duruma belediyenin el atmasını istedi.   Bir taraftan renkli görüntülere sahne alırken, diğer taraftan da hüzün dolu görüntüler ortaya çıktı.

Van'ın Cumhuriyet ve Maraş caddeleri haricinde kaldırımların tam temizlenmemesi vatandaşlara zorlu anlar yaşattı.

Van'da kaldırımda kayan, düşen ve kara saplanan vatandaşların bu duruma belediyenin el atmasını istedi.  
Bir taraftan renkli görüntülere sahne alırken, diğer taraftan da hüzün dolu görüntüler ortaya çıktı. Bizlerde Van Gazetesi ailesi olarak; bu durumun Van Büyükşehir belediyesi ve yetkili belediyeler tarafından temizlenmesini isteriz.

VAN İÇİN NASIL KALDIRIM YAPILMALI?

Van'a önerilecek taşı araştırdık. Van'da kullanılması gereken taşları sıralamak gerekirse; Kilitli parke, düz taş, süper dekor, kare taş, çim taşı, küp taşı, elipstik taş ve plak taşı...

Modern şehir anlayışına ve insan yaşamına kolaylık katan ayrıntılarıyla üretilen parke taşları betonu soğuk görünümünden kurtarmıştır. Görünüm, kullanım kolaylığı, sağlamlık ve uzun ömürlülük ürünlerimizin başlıca özelliğidir. Parke taşları asfalt, beton ve diğer kaplamaların yapıldığı her yerde kullanılan, yaratıcılığı sınır tanımayan bir malzemedir. İklim koşullarında araç-gereç gerekmeden döşenir. Onarımı, bakımı kolaydır. Her türlü kazılardan sonra düzeltilerek tekrar kullanılır. Karlı ve buzlu havalarda kaymaları önler. Sudan, dondan etkilenmez. Nakli her türlü araçla yapılabilir. Ucuz ve ekonomiktir. Üretimlerimizde en kaliteli malzeme kullanılmaktadır. İstenilen renk ve şekilde özel imalatlar siparişe göre yapılır. Kilitli parke, düz taş, süper dekor, kare taş, çim taşı, küp taşı, elipstik taş ve plak taşı gibi taşlar kullanılması Van için daha uygun olduğu apaçık ortadadır.


VAN GAZETESİ / ÖZEL HABER
Haber: Sevda Yetkin
Montaj: Nuray Kaçmaz
Fotoğraf: Tahir Çiçek

 






vanda penguenler gİbİ yÜrÜyoruz | vanhaber vangazetesi penguenler van kilitli parke düz taş süper dekor kare taş çim taşı küp taşı elipstik taş parke taşları asfalt beton vanın cumhuriyet ve maraş caddeleri vanhaber vangazetesi van gazeteleri vanda kar ya