Van'da PTT çilesi ikinci yarıda devam ediyor - Kuyruk bitmeyince...

TAKİP ET

Vanhaber - Van'ın İpekyolu ilçesinde bulunan PTT sokakta uzun kuyruklar oluştu, pandemi bir an unutuldu.

Van'ın İpekyolu ilçesinde bulunan PTT sokakta uzun kuyruklar oluştu, pandemi bir an unutuldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Van'da vaka arttığını ve önlem almasını gerektiği ifade edilmesine rağmen Van'da bulunan bazı vatandaşlarımızın maske, sosyal mesafe ve hijyene dikkat edilmemesi gözlerden kaçmadı.

Van'ın İpekyolu ilçesinde Ezberciler iş merkezi arkasında bulunan PTT'de kuyruklar uzadıkça uzadı. Yetkililer koronabirüs tedbirleri kapsamında vatandaşları uyarmasına rağmen bazı vatandaşlar, ne uyarıyı ne de yanındakilerini dinledi.

Van'da erken saatlerde kalkıp, PTT önüne gelen Van halkının sıkıntıları Van Gazetesi'ne yansıdı.

Vatandaş, " Sabahtan beridir buradayım. Maskemi taktım, sosyal mesafeme uydum ama ne yazık ki bazı vatandaşlarımızı uyarmama rağmen yine yanıma yanaşıyorlar. Kardeşim, Van'da vakanın arttığını daha dün Bakan açıkladı. Bu ne rahatlık? Lütfen biraz duyarlı olalım. Bu tarz davranırsak, Van tekrar başka ülkeler gibi olur. Ekonomiyi düşünüyorsak gerçekten maske ve kurallara uymalıyız. Ben bir vatandaşım, sizden tek ricam sosyal mesafe ve maskeye dikkat edelim. Yoksa sizin yüzünüzden tüm değerli büyüklerimiz gidecekler..."dedi.

Vatandaş, " Bu nasıl bir sıra düzeni? İçeriye iki iki alınıyor. Sabahtan burada bekliyorum. Sadece e devlet şifremi almak için sabahtan sıradayım. Yetkililer bu duruma el atmalarını, personel sayılarını artırmalarını veya bir alternatif bulmalarını istiyorum."dedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 0328

 

ptt van ptt van haber vanhaber van haberleri vangazetesi van gazetesi son dakika van ptt haberleri can ptt ptt kuyruğu