Van'da Ramazan'da bunları yapanlara büyük ceza

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine yeni tip Corona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında Ramazan ayında vatandaşların toplu katılım gösterdiği iftar, sahur gibi kalabalık grupları bir araya getiren her türlü etkinliğe ve iftar çadırlarına müsaade edilmeyecek. İftar ve sahur vakitleri arasında yoğun olarak kullanılan/kullanabilecek caddelerin kapatılması önlemler kapsamı içerisinde değerlendirilecek. Ve birçok madde...

İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine yeni tip Corona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında ramazanda uygulanacak tedbirleri içeren genelge gönderildi.

Genelgeye göre, vatandaşların toplu katılım gösterdiği iftar, sahur gibi kalabalık grupları bir araya getiren her türlü etkinliğe ve iftar çadırlarına müsaade edilmeyecek. Özellikle iftar ve sahur vakitleri arasında vatandaşların dışarıya çıkıp sosyal mesafe kuralını göz ardı edebilecekleri değerlendirildiğinden bu hususta gerekli tüm tedbirler alınacak.
İftar ve sahur vakitleri arasında yoğun olarak kullanılan/kullanabilecek caddelerin kapatılması önlemler kapsamı içerisinde değerlendirilecek. Ayrıca ramazan boyunca türbe ziyaretleri kısıtlanacak.
 

vanda ramazanda bunları yapanlara büyük ceza van ramazan ayı van ramazan haberleri van ramazan mesajları vanda ramazan mesajı ramazan duaları ramazan ayı duası ramazan bayramı mesajları