VAN'DA REKOR, DOMİNOS PİZZA'DA

TAKİP ET

Van'da en çok sevilen ve bilinen Dominos Pizza sizler için indirime girdi. Bu indirimleri tatmak için aşağıda bulanan adresleri araya bilirsiniz.

Van'da en çok sevilen ve tüketilen ayrıca İranlıların hayran kaldığı Dominos Pizza'yı bugün ele almak istedik.Öncelikle Van'da en çok tüketilen pizza olarak bilinen Dominos Pizza'yı birde bizler araştırarak anlatalım.
 
 
DOMİNOS PİZZA:
 
"Dünyadaki 10.000. şubeyi Türkiye'de açmanın gururunu taşıyan Domino's Pizza Türkiye olarak, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en yaygın evlere servis pizza zinciri konumundayız. Domino's Pizza bugün dünyada 85 ülkede toplam 14 binden fazla şube işletiyor. Domino's Pizza Türkiye olarak, pizza sektörüne "evlere servis" anlayışını getirerek, sektörde önemli bir yeniliğin öncülüğünü yapmış bulunuyoruz. Geliştirdiğimiz fikirler ve gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ile sektörde yol gösterici bir konumdayız. En lezzetli pizzaları hazırlamak için büyük bir tutkuyla çalışıyoruz ve yaptığımız kampanyalarla misafirlerimize çok avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Pizzaları en lezzetli anında, 30 dakikada teslim ediyoruz; herhangi bir gecikme durumunda ise "Anında Bedava" garantisi kapsamında siparişteki pizzanın ücretini almıyoruz. Sunduğumuz tüm bu ayrıcalıklarla Türkiye pizza endüstrisine liderlik ediyoruz. Domino's Pizza olarak bu güne kadar önümüze koyduğumuz hedeflerin tümünü gerçekleştirdik. İlerleyen yıllarda da farklı başarılarla büyüyeceğimizden Domino's Pizza Türkiye ailesi olarak eminiz. Dominos Pizza olarak her zaman indirimlerimiz mevcuttur. Bizlerde Van'da bulunan herkesi Dominos Pizza'ya gelmelerini istiyoruz. İranlıların gelip yiyebildiği ve bu alanda gerçekten severek tavsiye ettiği bir mekanız. Van halkına da ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizlere değer vererek lezzetlerimizi beğendikleri için."denildi.
 
 
Van'da en çok sevilen ve bilinen Dominos Pizza sizler için indirime girdi. Bu indirimleri tatmak için aşağıda bulanan adresleri araya bilirsiniz.
 
DOMİNOS PİZZA
 
Merkez Şube   : M.Fevzi Çakmak Caddesi Kültür Sarayı Yanı No:101   TEL: 0(432) 216 16 16
İpekyolu Şube : Maraş Caddesi İpekyolu Belediye Karşısı No:34          TEL: 0(432) 210 20 30
 
 
 
 
ETİKET:
Van'da pizza severlere Müjde, vanda pizza, van da pizza, van pizza haberleri,van da en uygun pizza, pizza iletişim,pizza siparişi,van pizza haberleri,van pizzacım,vanpizzacı,vanhaber, van gazetesi, Dominos Pizza, Van dominos pizza, Van dominos pizza haberleri, Van'da bulunan pizza adresleri, van pizza siparişi, van pizza siparişi,van da dürüm,van giyim, van pizza merkezi,van haberleri,
 

vanda pizza severlere müjde vanda pizza van da pizza van pizza haberleri van da en uygun pizza pizza iletişim pizza siparişi van pizza haberleri van pizzacım vanpizzacı vanhaber van gazetesi dominos pizza van dominos pizza van dominos pizza haberleri vand