VAN'DA SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI MİTİNG ALANINA DÖNDÜ

TAKİP ET

Kırmızı listeyi temsil eden Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı (VAN TSO) İzzet Çoban'ın seçim bürosu açılışı miting havasında geçti.

Van'da yakın zamanda Van Ticaret ve Sanayi odasına başkan olabilmek ve memleket için çalışmak için adaylar gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor...

GÖZLERDEN KAÇMAYAN BİR DETAY!

Dün akşam saatlerinde Van Tso başkan adayı İzzet Çoban'ın açılışını gerçekleştirdiği seçim ofisi miting alanına döndü. Şimdide dikkatler diğer adaylarda...

ÖZEL VANHABER – VAN GAZETESİ Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı (VAN TSO) İzzet Çoban:“Sevginin Kırmızısını bu kadar çok büyüttüğümüz için çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Bizler, bu memleketin sorunlarını da bilen aynı zamanda çözümde ürete bilen evlatları olarak; yaklaşık üç yıldır çalışma yapıyoruz. Nihayetinde bu mücadelemizi buraya kadar taşıya bildik ve bugün buradaki bu insanların bu açılışta bizleri yalnız bırakmamaları bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Umarım, memleketimiz için hayırlı olur.  

GENÇLER, MEMLEKETLERİNE SAHİP ÇIKACAK

Yola çıkarken hep şunu söyledik: Van’da çok sık kullanılan bir cümle vardır. Bu memleketin sahipleri yoktur. Bizler, bu memleketin sahipleriyiz. Maalesef,  bizim gibi gençlerin önleri açılmıyor. Eğer açıldığında bu gençler, memleketlerine fevkalade memleketine sahip çıkacak insanlarıdır.  Belki çok eskilerde bu memlekette bir mühendis bulunamıyor, bir avukat bulunamıyordu. Şimdi baktığınızda işsiz mühendisimiz, avukatlarımız, mimarlarımız var. Çok sayıda okuyan gençlerimiz, memleketlerine sahip çıkacaklardır. Yeter ki bu duvarı aşalım ve bu duvarı yıkalım. Bu memleketimize sahip çıkacağız."

KUTUPLAŞMAYI SONLANDIRACAĞIZ

"Biz geldiğimiz zaman,  Sivil Toplum Kuruluşları ve iş insanları bu kutuplaşmayı da sonlandıracağız. Ortak paydada paylaşacağız. “dedi.

Van Haber Gazetesi – ÖZEL HABER
 

İzzet Çoban