Van'da Şehir İttifakı İlanı: Birlikte Yönetelim!

TAKİP ET

Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları, önemli bir adım atarak bu haftanın gündemini Şehir İttifakı"yla belirledi.

Van'ın kaderini değiştirmek için Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları, Şehir İttifakı oluşturdu. 31 Mart 2024 seçimlerinde halkın desteğiyle Van'ın kaderi değişecek. Parti ayrımı yapmadan, Van'ı dert edinen herkesi birlikte yönetmeye çağırıyoruz.dedi.


 Şehrin kaderini etkileyecek önemli bir tarihe doğru ilerlediklerini belirten başkanlık, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimde, halkın desteği ve oylarıyla Van'ın kaderinin değişeceğini ve şehrin önünün açılacağını ifade etti.

Parti olarak şehir ittifakı oluşturduklarını vurgulayan başkanlık, bu birlikteliği halisane duygularla teşkilatlarıyla sürdürdüklerini dile getirdi. Halktan gördükleri sevgi, ilgi ve samimiyetin sorumluluklarını artırdığı gibi heyecan ve moralini yükselttiğini belirtti.

Ayrıştırmak değil, birleştirmek için şehir ittifakını kurduklarını vurgulayan başkanlık, şehrin problemlerini çözme ve daha yaşanabilir bir hale getirme niyetinde olduklarını kaydetti. Parti ayrımı yapmadan, Van'ı dert edinen tüm kesimleri bu birlikteliğe davet ettiklerini söyleyen başkanlık, uzun yıllardır belediye başkanları ve meclisleri olmadan yönetilen, borç batağına saplanan şehrin sorunlarına çözüm üretemeyen yönetim anlayışına son verme hedefinde olduklarını belirtti.

Van kamuoyunun çabalarını gördüğünü ve takdir ettiğini ifade eden başkanlık, aynı inanç, azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini ve Şehir İttifakı'nın Van için bir dönüm noktası olacağını vurguladı. Van için kurulan Şehir İttifakı'na tüm dertlenen kesimleri davet eden başkanlık, şehri birlikte yönetme çağrısında bulundu.

 

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

 

van saadet partisi gelecek partisi