Van'da Şevi Ailesinden Oflas'a Destek

TAKİP ET

Van'da Şevi ailesi ve iş insanı Celal Şevgin'den Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas'a destek.

Van ili Tuşba ilçesinde çoğunlukla ikamet eden Şevi aşireti ve Celal Şevgin, Ak Parti Tuşba Belediye Başkanı Süleyman Oflas’ın seçim ofisini ziyaret ederek, destek vereceklerini ifade etti.

Van ilinde ikamet eden Şevi ailesi, bugün öğlen saatlerinde Van Tuşba ilçesi Ali Paşa mahallesinde yer alan Tuşba Belediyesi Başkan Adayı Süleyman Oflas’ın seçim ofisini ziyaret ederek, destek vereceklerini ve yanında yer alacakları Celal Şevgin tarafından vurgulandı.

Van ilinde büyük yatırımlar yapan ve siyasetin içersinde aktif rol alan iş insanı Celal Şevgin, Van Gazetesi ve Van Haber hattına yaptığı açıklamada; Süleyman Oflas’ın yanında yer alacakları burgulandı.

Şevi Ailesi  ve İş insanı Celal Şevgin, bugün yaklaşık 200 kişiyle birlikte Tuşba seçim ofisini ziyaret ederek, ailesiyle birlikte yerel seçimlerde AK Parti'yi destekleyeceklerini açıkladı. 

Şevi ailesi ve Celal Şevgin, AK Parti'nin Tuşba ilçesi için adayı olan Süleyman Oflas'ı övdü ve ailesi olarak destek vereceklerini ifade etti. Ayrıca, yeğeni Hakan Şevgin'in de AK Parti Tuşba ilçe yönetiminde görev aldığını belirterek, ailelerinin bu desteğini temsil ettiğini söyledi.

Celal Şevgin, ziyaretleri sırasında kendilerini nazikçe karşılayanlara teşekkür ederek, seçimlerin hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Van – Van Gazetesi – Van Haber – vanhaber – Wan – Van Haberleri 

Van vanhaber Şevi