Van'da sıcak su torbası tehlike saçtı

TAKİP ET

Van ili Tuşba ilçesinde ikamet eden R.E. adlı şahıs, sıcak su torbasını yatağına bıraktı. Farkına farmadan ayaklarını bırakınca ayak parmakları yandı.

Olay, bugün gece saatlerinde Van'ın Tuşba ilçesi Altıntepe Mahallesi'nde meydana geldi. R.E. adlı şahıs, sıcak su torbasını doldurduktan sonra yatağına bıraktı. Uyumak için yatağa geçti. Ayağını sıcak su torbasına bırakırken bilinmeyen sebeplerden dolayı su torbası patladı. Genç kızın ayak parmakları yandı.

OLAYIN DETAYLARI

Van'ın Tuşba ilçesinde yaşanan olayda, R.E. adlı bir bireyin sıcak su torbasının patlaması sonucunda ayak parmaklarına zarar gelmesi dikkat çekici bir durumu beraberinde getirdi. Bugün gece saatlerinde Altıntepe Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, R.E., sıcak su torbasını doldurduktan sonra yatağına bıraktı. Ancak uyumak için yatağa geçerken ayaklarını sıcak su torbasına bırakmasıyla beklenmeyen bir durum meydana geldi ve torba patladı. Genç kızın ayak parmakları bu olayın etkisiyle yanarak zarar gördü.

Konu hakkında Van Haber Gazetesi'ne açıklama yapan R.E.,"Sıcak su torbasını her gece yatakta ayaklarımızın ucuna bırakıyoruz. Bu gece yatağa bırakılan su torbamız patladı. Ayağım hafif yandı ama çok bir zor durum."dedi.

 

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber 

Van vanhaber su torbası