Van'da sıcaklığı fırsat bilen halk, parklara akın etti

TAKİP ET

Van ilinde Ramazan Bayramın 4. Gününde sıcaklığı fırsat bilen halk, parklara akın etti.

Van ilinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin sonunda havaların ısınmasıyla birlikte halk, Edremit, İskele ve birçok ilçede bulunan parklara akın etti. Van Gazetesi ve Van Haber kanalına konuşan vatandaşlar, sıcaklık ve Ramazam Bayramı hakkında açıklamada bulundu.

VAN'DA GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDIK

Vatandaş,"Sıcak havanın keyfini çıkarmak için bayram tatilini sabırsızlıkla bekliyorduk. Bugün parklarda buluşup ailemizle ve dostlarımızla vakit geçirmek, güneşin tadını çıkarmak gerçekten harika bir deneyimdi.Çocuklarla oyun oynamak ve doğanın tadını çıkarmak, bizim için gerçek bir mutluluk kaynağı oldu."

VAN'DA BAYRAM TATİLİMİZİ ÇOK GÜZEL GEÇTİ

Vatandaş,"Sıcak havanın tadını çıkarmak için parklara akın ettik. Ailecek piknik yapmak, çocuklarla oyunlar oynamak ve doğanın güzelliklerini keşfetmek, bayram tatilimizin en keyifli anlarından biriydi."

UMARIZ, HERKES UNUTULMAZ BAYRAM YAŞAMIŞTIR

Vatandaş,"Sıcak havanın tadını çıkarmak için Edremit ilçesi sahil bandına da uğradık. Denizin serin sularında yüzmenin ve sahil kenarında keyifli vakit geçirmenin tadı gerçekten bir başkaydı. Bu bayram, sevdiklerimizle birlikte geçirdiğimiz harika anlarla dolu oldu. Umarım herkes için de benzer şekilde unutulmaz bir bayram yaşanmıştır."dedi.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - Wan Haber - vanhaber - Vanlılar - Van ili - Van Merkez - Van merkezi

Van vanhaber Vanlılar