Van'da silahlı kavgada 19 şahıs gözaltına alındı

TAKİP ET

Van ili İpekyolu ilçesi Kevenli mahallesinde yaşanan silahlı kavgada Van il emniyet müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 19 şahıs gözaltına alındı.1 kişi öldü ve 4 kişi tadavi görüyor...

Van il Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada;"Van İpekyolu ilçesinde meydana gelen silahlı kavga olayı ile ilgili bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında gerçekleri yansıtmayan paylaşımlar yapılması üzerine basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Daha önceden husumetli olan iki aile arasında ilimiz İpekyolu ilçesinde 28.09.2023 tarihinde meydana gelen kavga sonucunda; toplam 15 şahıs yaralanmış, yaralı şahıslar gerekli emniyet tedbirleri alınarak çevre hastanelere sevk edilmiştir.

Ateşli silahla yaralanan 1 şahıs kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiş, 4 şahsın ise tedavisi devam etmektedir.

Tarafların karşılıklı olarak kullandığı 2 adet pompalı tüfek ele geçirilmiş, her iki aileden kavgaya karışan toplam 19 şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli tahkikata başlanılmıştır."denildi.

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber 

van kavga Emniyet vanhaber van haber