VAN'DA SOĞUK HAVAYA ALDIRMADILAR - KAR, TİPİ, FIRTINAYI YARDILAR – Van haber

TAKİP ET

Van haber, Van haberleri, Son dakika Van /  Van'ın Edremit ilçesinde aralıksız etkisini artırarak devam eden kar yağışından dolayı Edremit Belediyesi ekipleri 7/24 saat esasına bağlı kalarak, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Van haber, Van haberleri, Son dakika Van /  Van’ın Edremit ilçesinde aralıksız etkisini artırarak devam eden kar yağışından dolayı Edremit Belediyesi ekipleri 7/24 saat esasına bağlı kalarak, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

        Edremit Belediyesi, ilçede başlayan yoğun kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarına geceden itibaren aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 15 iş makinesi, 3 tuzlama aracı ve 35 personelle 19 mahalle ile 12 bin TOKİ konutunun bulunduğu bölgede kar temizleme çalışması yürüten ekipler, olumsuz bir durumun yaşanmasının da önüne geçiyor. Vatandaşların kardan olumsuz etkilenmemesi için canla başla çalışan ekipler, ilçenin her noktasında kar mücadelesi veriyor. Yağan kar ile birlikte temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam eden ekipler, ilçe merkezi başta olmak üzere mahalle aralarında da hummalı bir çalışma sürdürüyor. Kar yağışı nedeniyle gece gündüz demeden tüm imkanlarını seferber eden Edremit Belediyesi, trafiği aksatacak ve tehlike oluşturacak yollarda ise tuzlama çalışması yapıyor.

        Karla mücadele çalışmaları hakkında Van Gazetemize bilgiler veren Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emrah Bozkaya, ilçede etkili olan kar yağışı ile birlikte çalışmaların da aralıksız sürdüğünü belirtti. Vatandaşların kardan olumsuz etkilenmemeleri için her noktada hummalı bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Bozkaya, “Fen İşleri Müdürlüğü olarak, iki gündür yer yer etkili olan kar yağışında dur durak bilmeden mücadele etmekteyiz. Sınırlarımız içerisindeki tüm mahallelerimizde, ana arterler açıldığı gibi ara sokaklarımız da an itibari ile temizlenmektedir. Olumsuz hava şartlarına rağmen ekiplerimiz canla başla çalışmaktadır. Bu kapsamda karla mücadelede 7/24 saat esasına göre hizmet vermekteyiz. Çalışmalarımıza aynı şevkle yarın da devam edeceğiz. Öte yandan okullarımızın bahçelerinin de temizliğini yaparak, öğrencilerimizin eğitim öğretimlerinin aksamaması için Salı günü hazır hale getireceğiz” dedi.

VAN GAZETESİ / ÖZEL HABER
HABER: HİKMETULLAH YETKİN
TASARIM: TAHİR ÇİÇEK
 

van haber van haberleri son dakika van van gazetesİ edremit belediyesi van edremit belediyesi karla mücadele emrah bozkaya 15 iş makinesi 35 personel 8 adet teknik personel van geneli kar altında kaldı