Van'da Su Borcu Olanlar Bu habere Dikkat! (Özel Haber)

TAKİP ET

Özel olarak Van Gazetesi ile irtibata geçen Tüketiciler birliği derneği Van şube başkanı Erhan Uğurlu, VASKİ genel müdürüne Van halkının su sorunlarını dile getirdi.

Tüketiciler birliği derneği Van şube Başkanı Erhan Uğurlu, Van'da daha önce su abonelerinin icra borçları hakkında bilgiler aktardı.

Erhan Uğurlu, " Bizler, Van Tüketiciler birliği derneği olarak, halkımızın haklarını ve sorunlarını gerekli mercilere ilettik. Gerekli mercilerde bizleri kırmayarak önemli bilgiler aktardı. Su tüketicilerin borçları olan Vatandaşlarımızın, bu dönemde herhangi bir icra ya da su kesimi yapılmayacağını, Koronavirüsü nedeniyle bu borçları kesinle kesmeyeceklerini ifade etti. Bizlerde Tüketici birliği başkanı olarak, bu konuda ve halkımızın her sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Her zaman tüketicilerimiz bir tercümanı olarak yanlarız da olacağımız. Göreve geldiğimiz bu yana, her türlü sorun ve şikayetlerin tarafımıza sözlü ve yazılı olarak iletilmiştir. VASKİ genel müdürümüz, Cem Ülker Kaplan bey, özelikle bu süreçte hiç bir su tüketicinin mağdur olmayacağını tarafımıza iletti. Bununla beraber su faturaları hakkında bilgiler aktaran genel müdürümüze göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz."dedi.
 
VAN GAZETESİ - Özel -  0544 409 0328
 

tüketiciler birliği derneği erhan uğurlu kimdir vaskİ vaski ülker cem kaplan vanda su borcu olanlar bu habere dikkat!