Van'da tandır ekmeğinin en iyisini bu işletmede alın - Deste Nan  -

TAKİP ET

Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Ayaz sokakta bulunan Deste Nan işletme sahibi Nurten Orhan, Destan ve Devran Orhan ile "Bir Ekmeğin Serüvenini" anlatacağız.

Zorlu günlerin çalışkan esnaflarından biri olan Nurten Orhan'ın hayalini çocukları gerçekleştirdi.
Van'ın zorlu şartlarına göğüs gelen bir anne ve iki çocuk...


VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER / Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Ayaz sokakta bulunan İşletme yöneticisi Nurten Orhan ve çocukları Destan, Devran Orhan ile birlikte sabahın ilk saatlerinde iş yerlerinin kapılarını açarak, işinin başına geçiyorlar...

Akıllı ve çalışkan çocukları ile ilk hamur işini Destan'a yapıyor ve müşterilere daima güler yüzlü, içten olan Devran oğlu ise; kasiyer olarak görev yapıyor...  İş yerlerine gittiğinizde aile sıcaklığının olduğunu ve bir annenin hayallerini gerçekleştiren ailenin olduğunu anlarsınız.

En büyük görevi üstlenen Destan Orhan ve Devran Orhan Van Gazetesine verdiği demeçte,"Çekirdek bir aile olarak bu işe başladık. Yıllardır Annemin hayali olan Tandır ekmeği işletmesi olan yer için elimizden geldiği kadarı ile bu iş yerini kurduk hijyen ve lezzeti her zaman ön planda tutup devam etmekteyiz. Kültürümüzün vazgeçilmezi olan Tandır Ekmeği ( Nane Tenüre ) olarak bu kültürü devam etmek için bu işe başladık. Otlu Peynir ile vazgeçilmezimiz olan bu ikili biz var olduğumuz sürece birbirinden ayrılmayacak... Nurten Annenin el emeğini herkese tavsiye ederiz.  Küçük ama bir o kadar da samimi iş yerimize bekliyoruz."denildi.
 
Bu memleketin vazgeçilmez bazı mirasları vardır. Bu miraslardan birini ayakta tutmaya çalışan Deste Nan iş yerinde bulunan ve buna vesilen olan herkese Van Gazetesi ailesi olarak teşekkür ederiz.
Sizlerinde bu işletmede ekmeklerinizi sağlıklı bir şekilde almanızı istiyoruz. Aşağıda adres ve iletişim numarası bırakarak, ekmek temin edebilirsiniz.
 
DESTE NAN - TANDIR EKMEĞİ
ADRES: İskele caddesi Vali mithat bey mahallesi 509. Sokak  No: D1 Van / İpekyolu
Telefon: 0541 969 50 75

 
 



VAN GAZETESİ HABER HATTI - 0544 409 0328

van haber , van haberleri , van gazetesi , van tandır ekmeği, nane desta, deste nan, ekmek adresleri ,van ekmek fırını , van ev ekmeği , van tandır ekmek satısı , nurten orhan , destan orhan , devran orhan ,
 




van haber van haberleri van gazetesi van tandır ekmeği nane desta deste nan ekmek adresleri van ekmek fırını van ev ekmeği van tandır ekmek satısı nurten orhan destan orhan devran orhan