Van'da Tarım Kredi Kooperatif Marketi açıldı

TAKİP ET

 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor.

 Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatifine ait marketler zinciri Van'da düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Van'ın İpekyolu ilçesi Serhat Mahallesi Van AVM civarında hizmete açılan Tarım Kredi Kooperatif Marketi ilk günden büyük bir ilgi gördü. Tarım Kredi Kooperatif Van Şube Başkanı Aydın Borizan, Ağustos sonuna kadar Tarım Kredi Kooperatif Marketleri dört şubesi ile Vanlılara hizmet vermeye başlayacağını vurguladı. 


Tarım Kredi Kooperatif Van Şube Başkanı Aydın Borizan açılışta yaptığı açıklamada,  "Çiftçimizden aldığımız güçle, hızla büyüyen hizmet ağımıza Van Timur Paşa Kooperatif Market Mağazamız ile bir yenisini ekledik. Hedefimiz Ağustos sonuna kadar dört, yıl sonuna kadar ise 15 şube ile Van'da hizmet vermektir. Gösterilen ilgiden dolayı tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Kooperatif Market mağazalarında temel gıda, atıştırmalık, içecek, şarküteri ve kahvaltılık, et ve dondurulmuş ürünler, meyve ve sebze, temizlik ürünleri, sıvı yağ ve margarinler, kişisel bakım, kağıt ürünleri, gıda dışı olmak üzere % 70 Tarım Kredi'ye ait ürünlerden oluşuyor.


“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketi Van Timur Paşa Kooperatif Market Mağazasının ilk şubesini Van’a kazandıran Aydın Borazan,  Bedrettin Maral, Mehtap Aydınoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun Van halkına” dedi. 


 Tarım Kredi Kooperatif Van Şubesi'nin açılışına Van İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Görentaş, VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Tarım Kredi Kooperatif Van Şube Başkanı Aydın Borizan ve çok sayıda davetli katıldı.


 

van tso van haber zahir kandaşoğlu tarım Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri