Van'da Tüm İlçelerde Elektrik Kesintisi Uyarısı

TAKİP ET

VEDAŞ), 7 Eylül tarihinde Van'ın tüm ilçelerinde planlı bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ), 7 Eylül tarihinde Van'ın tüm ilçelerinde planlı bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

İşte kesinti yaşanacak yerler ve saatler:

İpekyolu: İpekyolu ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Kevenli TOKİ, Bostaniçi Mahallesi ve Bostaniçi TOKİ, Polis Karakolu ve çevresinde enerji kesintisi yaşanacak.

Edremit: Edremit ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Yeni Mahalle ve Süphan Mahallesinde enerji kesintisi olacak.

Tuşba: Tuşba ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Beyüzümü, Seyrantepe, Alabayır Mahalleleri ve bağlı tüm sokaklarda, Kalecik Mahallesi ve Kalecik TOKİ Etaplarında, Sıhke TOKİ ile Ağartı Köyü ve Ayanıs Yazlıklarında enerji kesintisi yaşanacak.

Başkale: Başkale ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Örenkale, Kırbalı, Geçitönen, Günen, Işıklı, Özlü, Bulgurlu, Köprüağzı ve köylerinde enerji kesintisi yapılacak.

Bahçesaray: Bahçesaray ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında İslam Mahallesi'nde enerji kesintisi olacak.

Çaldıran: Çaldıran ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Toprakseven Köyü, Alakaya Köyü, Hangedik Karakolu, Değirmen Mahallesi ve Mezrası, Başeğmez Köyü'nde enerji kesintisi yaşanacak.

Çatak: Çatak ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Konalga Mahallesi'nde enerji kesintisi yapılacak.

Erciş: Erciş ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Pay, Pay Tırmıklı, Yankıtepe, İmamabdal, Morgedik, Sarıkök, Kızılören ve Morgedik HES bölgelerinde enerji kesintisi olacak.

Muradiye: Muradiye ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Kemerköprü Mahallesi Ebremler Küme Evlerinde enerji kesintisi yaşanacak.

Gevaş: Gevaş ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Bağlama Mahallesi'nde enerji kesintisi yapılacak.

Gürpınar: Gürpınar ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Taşkonak Mezrası'nda enerji kesintisi yaşanacak.

Özalp: Özalp ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Mehmetalan, Şehittepe, Dağdeviren, Tepedeam, Mollatopuz Köyleri ve Aydınlar, Taşkonak Mezraları, Mollatopuz Su Deposu, Saray Çiftlik, Saray Katıatık Arıtma Tesisi ve Özalp VASKİ V Beton Santralinde enerji kesintisi olacak.

Saray: Saray ilçesinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Sırımlı Köyü'nde enerji kesintisi yaşanacak.

VEDAŞ, kesintilerin planlı bakım onarım çalışmaları nedeniyle yapıldığını ve vatandaşların bu süreçte elektrik kesintisi yaşayabileceğini belirtti. Kesinti yaşanacak bölgelerdeki vatandaşların gerekli önlemleri alarak bu süreci atlatmaları önemlidir.

 

 

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

 

van vedaş elektrik kesinti van haberleri van haber van haber