Van'da ücretsizi duyan kayıt yaptı

TAKİP ET

Van Kadın Spor Merkezleri kayıtları yoğun başvuru sebebiyle bitti. Ücretsizi duyan kayıt yapmak için sıraya girdi.

Van ili İpekyolu ilçesinde 6 Ocak 2024 Cumartesi günü kayıtları başlayan Van Kadın Spor Merkezlerinde ön başvurular alındı. 1 saat içerisinde yedekler dahil kayıtlar tamamlandı.

Van ilinde 6 mahallede bulunan spor salonu merkezlerine yoğun talep arttı. Ücretsiz olduğunu duyanlar, uzunca kuyruklar oluşturdu.

Van ilinde kadınlara özel spor merkezlerine kayıt yapmak için kuyruklar, uzadıkça uzadı. Kayıtlar, bir saat içerisinde doldu. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilen kursların başvuruları bir saat içerisinde doldu. Yetmedi, yedekler yazıldı.

Van Karşıyaka Spor Kompleksi, Bostaniçi Toplum Merkezi Spor Salonu, Çocuk Spor Merkezi, Bahçıvan Mahallesi Kadın Spor Merkezi, Şerefiye Mahallesi Kadın Spor Merkezi, Cevdet Paşa Mahallesi Kadın Spor Merkezi, Alipaşa Kadın Spor Merkezi’nde verilecek kursların başvurular tamamladı.

Kurslardan en çok tercih edilen kadın spor salonlarının yanı sıra basketbol, voleybol, futbol, atletizm, batminton, masa tenisi, ayak tenisi, pilates, reformer, zumba, hiit cardio, fitness, boks, kickboks, yoga, step&aerobik, trambolin, jimnastik, bale, modern danslar, tekvando, çocuk zumba, çocuk yoga gibi branşlarda hizmetleri alanları oldu.

VATANDAŞ İSE; İPEKYOLU BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR ETTİ

Vatandaş, " Sabahın ilk saatlerinde buraya geldim. Kaydımı yaptım. Yoğun talep var. Bu kadar talep olacağını düşünmüyordum. Sabah geldiğimde benim siramda 29 kişi vardı. Sonunda bende kaydımı yaptım. İpekyolu Belediyesine ve ekiplerine teşekkür ederim. Sınırsız kontenjan yenileme olması bizleri ayrıca mutlu etti. Van'da bu tarz yerlerin artmasını talep ediyoruz."dedi.

Başka Vatandaş, "Sabah gelemedim ama geldiğimde kayıtlar bitmişti. Beni çok üzdü. Arkadaşlar, yedeğe beni yazdılar. Olsun merakla bekleyeceğim. Bu tip girişimler, sağlığımız için çok etkilidir. Umarız, bu tip yerler daha çok olması ve yaşam standartlarımızı iyi hale getiririz. Çünkü spor, insanları daha iyi zihinde ve sağlıklı yapıyor."dedi.

İPEKYOLU BELEDİYESİ KAYIT YAPANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

İpekyolu Belediyesi, sosyal Van Haber medya hesabından teşekkürlerini şöyle ifade etti:"Kadın Spor Merkezlerimizin kayıtları yoğun başvuru sebebiyle bitmiştir. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz."dedi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - keşfet - Google News - Google Keşfet

Van Van Haber spor İpekyolu