Van'da uyuşturucu kullanımı arttı, 18 gözaltı

TAKİP ET

Van ilinde 23,54 gram Sentetik Kannobinoid, 14,61 gram Skunk, 7,51 gram Metamfetamin, 2,79 gram Esrar, 6 adet Sentetik Ecza madde ele geçirildi.

Van İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda düzenledikleri operasyonla sokak satıcılarına büyük bir darbe vurdu. Operasyon sonucunda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 18 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Van, 25 Ağustos 2023 - Van İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına karşı etkili bir operasyon düzenledi. 18 Ağustos 2023 ile 24 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyon, gençlerin yoğun bulunduğu bölgelerde yoğunlaştı.

Operasyon kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda şu miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi:

23,54 gram Sentetik Kannobinoid
14,61 gram Skunk
7,51 gram Metamfetamin
2,79 gram Esrar
6 adet Sentetik Ecza maddesi Elde edilen bu uyuşturucu maddelerle ilgili olarak, toplamda 18 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bunlardan 4 kişi "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek" suçundan, 14 kişi ise "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan işlem gördü.

Bu başarılı operasyon, uyuşturucu ticaretine ve kullanımına karşı mücadelede Van İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van vanhaber emniyet torbacı uyuşturucu