Van'da 4 kilo uyuşturucu ele geçirildi

TAKİP ET

Van İl Emniyeti, Uyuşturucu Tacirlerine gerçekleştirdiğioperasyonda 3.4 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi.

 İl Emniyet Müdürlüğü, haksız kazanç sağlamak amacıyla uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik yürüttüğü operasyonda büyük bir başarı elde etti. 23-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonda 3.4 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilerek 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Suçla mücadelede kararlılık sürüyor.


İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, ilimiz genelinde haksız kazanç sağlamak amacıyla, uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara ve sokak satıcılarına yönelik olarak Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 23.10.2023- 29.10.2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde;
3 kilo 400 gram esrar,
915 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.


Elde edilen uyuşturucu maddeler ile ilgili olarak (3) şüpheli şahıs hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek” ve “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kabul Etme ve Bulundurma” suçundan yasal işlem yapılmıştır.
Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile müdürlüğümüz tarafından en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir. Kamuoyu bilgisine saygıyla duyurulur.   

 

 

 

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

van uyuşturucu operasyon van haber van haberleri