Van'da Uyuşturucu Operasyonu

TAKİP ET

Van'ın Edremit ve İpekyolu ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 4 kilo 244 gram metamfetamin ele geçirildi,

Van Haber - İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Van merkezinde ve ilçelerimizde haksız kazanç sağlamak amacıyla, uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara yönelik olarak operasyon başlattı.

Bu kapsamda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Kurubaş Mahallesi'ndeki uygulama noktasında, şüphe üzerine kamyoneti durdurdu.

Narkotik köpeği "Rexo"nun da kullanıldığı aramada, sürücü koltuğunun döşemesine gizlenmiş 4 pakette 4 kilo 25 gram metamfetamin bulundu.

Operasyonlarda gözaltına alınan K.A, H.D. ve T.K, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Van Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ''Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile Müdürlüğümüz tarafından en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir.''denildi.

Van Gazetesi Haber Merkezi

Eyşan Yetkin


van van da uyuşturucu van da uyuşturucu operasyonu van emniyeti van haber van gazetesi kamyonda uyuşturucu son dakika van vanhaber ipekyolunda uyuşturucu operasyonu