Van'da Vali eşliğinde klinik açılışı gerçekleşti

TAKİP ET

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ak Parti Van İl Başkanı Sayın Kayhan Türkmenoğlu Uzm. Dr. Can Ebiri Özel Kliniğinin Açılışını Yaptı.

Uzm. Dr. Can Ebiri, “Sağlık hizmetlerinde kendi alanımızla ilgili olarak bölgemizde fark ettiğimiz eksikliği bir nebze giderebilmek amacı ile kliniğimizi açmış bulunmaktayız. Çocuk hastalıklarında bilindiği üzerine hastaya vakit ayırmak, tıbbi geçmişini ve şikayetlerini dinlemek ve ayrıntılı muayene yapmak hastanın tanı ve tedavisinde önemli bir yer tutmaktadır.

Kliniğimizde hastalarımıza zaman ayırmak bakımından gerekli özen gösterilmektedir. Bunun yanı sıra tanısal açıdan yardımcı olması bakımından anlaşmalı olduğumuz laboratuvarlarda her türlü tetkik imkânımız bulunmaktadır. Acil müdahale birimimiz acil müdahale gerektiren hastalar için hizmet vermektedir.

Mesai saatleri içerisinde imkanları elvermeyip mesai dışında hastalarını muayene ettirmek isteyen ebeveynler için mesai dışı poliklinik hizmeti saat 23:00’e dek vermekteyiz. Müşahede takibi gerektiren (damar yolundan ilaç ve serum uygulaması, buhar tedavisi, enjeksiyon tedavisi) hastalarımız için müşahede hizmetleri de vermekte olduğumuzu belirtmek isterim.

Bunların yanı sıra emzirme ve beslenme eğitimi, çocuklarımızın büyüme takibi, astım ve alerji tanı ve tedavileri gibi spesifik hastalıkların takibi gibi konularda da ailelerimize gerekli desteği sunmaktayız.  ‘Sağlıklı nesiller, mutlu yarınlar’ şiarıyla çıktığımız bu yolda Van halkımıza hizmet vermekten gurur duyuyoruz.”dedi.

Aralarında; Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ak Parti Van İl Başkanı Sayın Kayhan Türkmenoğlu ve bazı iş insanı katılım sağladı.

Can EBİRİ kimdir?
1982 yılında Van’da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Van’da tamamlamıştır. 2000 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim görmeye hak kazanmıştır. Bir yılı İngilizce olmak üzere 7 yıllık tıp fakültesi eğitimi sonrasında 2007 yılında tıp doktoru unvanı almıştır. Mecburi hizmetini Van Devlet Hastanesi’nde yaptıktan sonra, uzmanlık eğitimini Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. 2012 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı unvanını almıştır. Uzman hekim olarak Ağrı, Van ve Gaziantep illerinde çeşitli özel ve kamu sağlık kuruluşlarında mesleğini icra etmiştir. Halen Van ilinde özel bir çocuk kliniğinde hekimlik görevine devam etmektedir. Uzm. Dr. Can EBİRİ Evli ve 2 çocuk babasıdır.