Van'da VAMEKA tanıtım programı düzenlendi - VİDEOLU

TAKİP ET

Van Haber, Van Kariyer ve Mesleki Eğitim Derneği (VAN METBEL) tarafından düzenlenen Van Kariyer ve Mesleki Eğitim Kursları Akademisi (VAMEKA)'nin başkanı ve kurucusu İbrahim Ayhan Vural tanıtım programı düzenledi.

VAN - ÖZEL HABER - SEVDA YETKİN - Programda konuşan Van Kariyer ve Mesleki Eğitim Kursları Akademisi (VAMEKA) Yönetim Kurulu başkanı ve Van Kariyer ve Mesleki Eğitim Derneği (VAN METBEL)'nin başkanı ve kurucusu İbrahim Ayhan Vural öncelikli hedeflerinin eğitim olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu: “2016 yılında derneğimizi kurduk. Derneğimizde eğitim öncelikli olmakla beraber sosyal projeler ve toplumsal konularda çalışmalar yaptık.

Derneğimizde kurulduğu günden bu yana en çok aile ve kadın alanında çalışma yaptık. Ailelere ücretsiz olarak aile danışmanlık eğitimi desteği sağladık. Birçok motivasyon ve girişimcilik eğitimleri verdik. 



Derneğimizin bir diğer amacı ise Van’da eksik olan eğitim konusuna değinmektir. Eğitim konusunda kariyer ve mesleki alanda yetkinlik ve becerilerine oranla insanların kariyer anlamında iş hayatına atılması için bir zemin hazırladık. Bu eğitimleri belgelendirerek sertifikasyon programları hazırlayarak insanlara hizmet sunmaktayız. Hala da eğitimlerimiz devam ediyor. 



Van’da kariyer ve mesleki anlamda önümüz hep kapalı oldu. Bu nedenle Vanlılar çoğu meslekte yetkin olmasına rağmen belgelendirme konusunda girişimcilik sağlayamıyor. Bizlerde mesleki olarak insanların bilgilerini belgelendirerek insanları iş hayatını projelendirme konusunda birçok hizmet sunarak onlara destek sağlıyoruz.”dedi.


Van Kariyer ve Mesleki Eğitim Derneği (VAN METBEL) tarafından düzenlenen Van Kariyer ve Mesleki Eğitim Kursları Akademisi (VAMEKA)'ya katılım ve mesaj gönderen Deva Partisi, Ak parti Van, VanTso, Van Esob ve birçok güzellik merkezi, iş adamları yer aldı.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 0328









van van metbel vameka van kariyer mesleki eğitim derneği ibrahim ayhan vural van gazetesi van haber