Van'da Vanspor'u Unutmayın Başkan

TAKİP ET

Vanspor'u unutmayan Van Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'dan moral desteği verdi.

Van Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Kenan Öndil ve teşkilatıyla birlikte Van Spor’un antrenman yaptığı tesisleri ziyaret etti. Lige yönelik galibiyet serisini sürdürmeyi hedefleyen Vanspor'a destek veren Say, takımın hafta sonu karşılaşacağı Yeni Mersin İdmanyurdu maçı öncesi moral verdi. Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, Başkan Say'a teşekkür etti ve desteklerinden dolayı minnettarlıklarını iletti.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Kenan Öndil ve teşkilatı ile birlikte Van Spor’u antrenman yaptığı tesislerde ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.


Ligde yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek isteyen Vanspor emin adımlarla yoluna devam ediyor. Lider Erokspor ile arasında 5 puan bulunan Vanspor, hafta sonu karşılaşacağı Yeni Mersin  İdmanyurdu maçı için ise son hazırlıklarını sürdürüyor. Vanspor'a moral vermek için Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, tesisleri ziyaret ederek Van Spor’un idmanını izledi. Daha sonra Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, takımın teknik kadrosu ve futbolcularla sohbet eden Say, yeni sezon için başarı dileklerini iletti.
1. Lig yolunda Vanspor'a başarılar dileyen Başkan Say; her zaman olduğu gibi bundan sonra da takımın yanında olacaklarını söyledi.


Van Spor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Say; her zaman yanlarında olmalarından dolayı teşekkür etti.

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan Haber - Van Haberleri

Van Edremit Vanspor vanhaber