Van'da yabancıyı ülkeye sokan şahıs yakalandı

TAKİP ET

Van İl Emniyet Müdürlüğü Operasyonu: Van'da 12 kişi yakalandı ve bir yabancıyı ülkeye sokan veya ülkede kalmasına imkan sağlama suçundan tutuklandı.

Van, 26 Ekim 2023 tarihinde Van İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla Van Haber gündemde. Operasyon, kamu düzeninin sağlanması ve suçla mücadele amacıyla 28 ekip ve 70 personelin katılımıyla 12 farklı adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Operasyon Sonucunda; Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon kapsamında çeşitli suçlardan aranan kişilere ulaştı. Toplamda 12 kişi yakalandı ve 7 kişi cezaevine teslim edildi.

Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Bir Yabancıyı Ülkeye Sokan Veya Ülkede Kalmasına İmkan Sağlama, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde, Ticareti Yapma veya Sağlama, Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama, Basit Yaralama, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın, Alma veya Taşıma veya Bulundurma, 5607 Sayılı Yasanın 3/18 Maddesine, Muhalefet, Dolandırıcılık, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, suçlarından haklarında kesinleşmiş;

Operasyonun Toplam Sonuçları:

Ö.Y: 2 Yıl 11 Ay Hapis Cezası
E.B: 1 Yıl 9 Ay Hapis Cezası
E.M, M.B, F.D: Toplam 8.600 TL Para Cezası
E.Ö, C.Ş, S.A: Aranması bulunan şahıslar
M.C.Ö: 24 Yıl Hapis Cezası
T.A: 16 Yıl 3 Ay Hapis Cezası
M.G: 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası
S.S: 1 Yıl 6 Ay Hapis Cezası

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van Hapis Emniyet van haber Para