Van'da Yağış ve Gökgürültüsü! Hazırlıklı Olun

TAKİP ET

Meteoroloji genel müdürlüğü,Van ve çevre iller için akşam saatlerinde yerel sağanak yağışlar ve gök gürültüsü ile geçeceği belirtildi.

Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Detaylar haberimizde!

Van ve çevresinde hava durumuyla ilgili önemli bir bilgi bulunmaktadır. Doğu Anadolu Bölgesi genelinde hava parçalı bulutlu olacak, ancak kuzey ve doğu kesimlerde yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Akşam saatlerinden itibaren yerel sağanak yağışlar ve gök gürültüleri de beklenmektedir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, kuzey ve doğu kesimler parçalı bulutlu olacak.

Özellikle Doğu Karadeniz, Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinde ve bu akşam saatlerinde Sivas, Kahramanmaraş, Kayseri'nin doğusu, Osmaniye'nin doğusu, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa çevrelerinde yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise hava az bulutlu ve açık olacak.

Ayrıca, ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgarlar genellikle kuzeyli olacak, ancak Doğu Akdeniz kıyıları ve ülkenin doğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecektir.

 

 

 

 

 

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

 


 

van doğu anadolu yağış van haber van haberleri