Van'da yaşayan gencin yürek dağlayan yardım çağrısı

TAKİP ET

Vanlı genç Ercan Erçağlar, inşaattan düştü. Kalçası ve beli kırıldı. Yaklaşık bir yıldır yatakta ama ne onu soran var nede çalışacak gücü var...    

Bursa ili Uludağ üniversitesinde inşaatta çalışan Ercan Erçağlar, 1 yıl önce inşaattan düştü. Tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu ve evine bakmak için ayağa kalmaya çalıştı ama tek başına çaresiz kaldı.

1 yıl önce inşattan düşen Ercan Erçağlar, bir yıldır çalışmadığını ve 4 kişiye bakmakla mükellef olduğunu belirtti. Erçağlar, yaşadığı zorlukları Van Gazetesi Habere anlattı.
Vanlı genç adam yetkililere seslendi. Tek başına evine bakması gerektiğini, hiçbir iş istihdamı olmadığını, evinde çok zorluk çektiğini, inşaattan düştüğünü ve mahkeme sürecinin devam ettiğini açıklayan Ercan Erçağlar, yürek burkan hikayesini anlattı.

Ercan Erçağlar, "Bir yıl önce Bursa Uludağ Üniversitesi’nin yurt bölümünde çalışırken, inşaattan düştüm. Kalçam ve belim kırıldı. Yaklaşık bir yıldır yataktayım. Eve tek geliri ben sağlıyorum. Dört kişilik bir nüfusum var. 

Maalesef hiçbir gelirim yok. Çoğu zaman elektrik faturalarımı bile yatıramıyorum. Böyle olduğumdan beri tüm yetkililer bana sırt çevirdi. Hiçbir gelirim yok. Devlet tarafından da şantiye tarafından da hiçbir gelir sağlanmadı. Maddi manevi destek bekliyorum. Kurban Bayramı da yaklaşıyor... Çok büyük sıkıntıdayım."dedi.

Van Gazetesi - Özel haber - Sevda Uzunyol
 

Ercan Erçağlar van inşaat işçici